Ak Parti Banaz’da Seçim Koordinasyon Merkezi Açtı.
Haber
12 Şubat 2024 - Pazartesi 23:22
 
Ak Parti Banaz’da Seçim Koordinasyon Merkezi Açtı.
Uşak Haber Haberi
Ak Parti Banaz’da Seçim Koordinasyon Merkezi Açtı.

UŞAK HABERLER - AK Parti Banaz Teşkilatı Seçim çalışmalarını koordine etmek ve vatandaşlar ile iyi diyalog kurabilmek için Banaz’da Seçim Koordinasyon merkezi açtı.
 
 
Banaz’da seçim koordinasyon merkezinin açılışına Ak Parti Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş ve Fahrettin Tuğrul, Ak Parti Uşak İl Başkanı Himmet Yaşar, Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı, Banaz İlçe Başkanı Murat Erdoğan,  çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı.
 
 
Seçim Koordinasyon merkezi açılışında konuşan Ak Parti Banaz Belediye Başkan Adayı Mehmet Cevizci; “Değerli yol arkadaşlarım değerli dava arkadaşlarım şu anda banaz'da  AK Parti'nin bayrağı dalgalanıyor. Zafer Arpacı başkanımdan Allah razı olsun bu zamana kadar çok hizmetleri oldu. İnşallah bundan sonra da AK Parti'nin bayrağını dalgalandırmaya söz veriyorum. Hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum”. Dedi.
 
 
Duaların ardından Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı. Banaz Belediye Başkan Adayı Mehmet Cevizci açılıştaki misafirleriyle tektek ilgilenip hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
 
 
 
Kaynak: Editör:
Etiketler: Ak, Parti, Banaz’da, Seçim, Koordinasyon, Merkezi, Açtı.,
Yorumlar
Haber Yazılımı