Merhum Alpaslan Türkeş'in Kızı Ayyüce Türkeş Uşak’a Geldi!
Haber
20 Ekim 2023 - Cuma 21:51
 
Merhum Alpaslan Türkeş'in Kızı Ayyüce Türkeş Uşak’a Geldi!
Politika Haberi
Merhum Alpaslan Türkeş'in Kızı Ayyüce Türkeş Uşak’a Geldi!

 Bugün İYİ Parti Uşak İl Teşkilatı Merhum Alpaslan Türkeş’in kızı Ayyüce Türkeş’i ağırladı. İYİ Parti Adana Milletvekili olan Ayyüce Türkeş’in Uşak ziyareti Ortaköy’de başladı.
 
 
 

 

 
Uşak Merkez’e bağlı Ortaköy’ün ilk ziyaret durağının olma sebebi, Merhum Alpaslan Türkeş’in Ortaköy’de anılarını canlandırmak oldu. MHP kurucusu ve Ülkücü hareketin kurucusu merhum Alpaslan Türkeş Uşak Ortaköy için benim köyüm diye  bahsettiği bildirildi.
 
 
 
 
Ortaköylülerle sohbet eden İYİ Parti Adana Milletvekili olan Ayyüce Türkeş’in bir sonraki durağı Uşak İsmetpaşa caddesindeki esnaflar oldu. Burada esnafın derdini dinledi ve Cumhuriyet’in yüzüncü yılı münasebetiyle de Cumhuriyetimizin kurucusunun resminin bulunduğu seramikleri esnaflara hediye etti.
 

Merhum Alpaslan Türkeş’in kızı Ayyüce Türkeş’in İsmetpaşa Caddesindeki esnaf ziyaretinin ardından İYİ Parti İl Binasında bir basın açıklaması gerçekleştirildi. Basın açıklamasında Ayyüce Türkeş basının sorularını cevapladı.
 
 
 
İYİ Parti’nin 2024 yerel seçimlerine İttifakla değil sadece kendi adayları ile çıkacaklarının altını çizen Türkeş 2028 seçimlerin ülkeyi yöneteceklerini söyledi.  
 
 
İYİ Parti binasında düzenlenen basın açıklamasının ardından Merhum Alpaslan Türkeş’in kızı Ayyüce Türkeş, İYİ Parti İl Başkanı Ayşegül Obalı’ya Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim armağan etti. İYİ Parti İl Teşkilatı da İYİ Parti Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş’e Uşak tarhanası ve çeşitli armağanlar hediye etti. Ayrıca İYİ Parti Eşme İlçe Başkanı Ahmet Kayaalp el dokuması Eşme kilimi hediye etti.
 

 

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Merhum, Alpaslan, Türkeş'in, Kızı, Ayyüce, Türkeş, Uşak’a, Geldi!,
Yorumlar
Haber Yazılımı