Uşaklıların Yakından Tanıdığı ve Güvendiği Müdür Belediye Başkan Aday Adayı Oldu!
Haber
22 Kasım 2023 - Çarşamba 21:06
 
Uşaklıların Yakından Tanıdığı ve Güvendiği Müdür Belediye Başkan Aday Adayı Oldu!
Uşaklıların Yakından Tanıdığı ve Güvendiği Müdür Belediye Başkan Adayı Oldu!
Politika Haberi
Uşaklıların Yakından Tanıdığı ve Güvendiği Müdür Belediye Başkan Aday Adayı Oldu!

UŞAK HABERLER - 2024 Yerel seçimlerine sayılı günler kala Belediye Başkan Adayları ve muhtarlar adaylıklarını açıklamaya başladı.  Uşak’ta 9 yıldır Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğünü üstlenen Mehmet Cevizci AK Parti’den Uşak Banaz İlçe Belediye Başkan Adayı başvurusunu yaptı.
 

 

AK Parti Banaz İlçe Başkanlığında Belediye Başkanı aday adaylığı başvurusunu yapan Uşaklıların ve özellikle Banazlıların yakından tanıdığı ve sevilen kişilerinden olan Mehmet Cevizci ‘’Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Başlasın Türkiye Yüzyılı’’ sloganıyla çalışmalarına başladığını duyurdu.
 
 
 Aday adaylığını resmen açıklayan Mehmet Cevizci duygularını şu sözleri ile ifade etti; "Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğanı'n düsturu ile gönül verdiğimiz bu yolda Ak parti Uşak Banaz belediye Başkanlığı Aday Adaylığına müraacatımızı yaptık. Rabbim Ay Yıldızımınız altında çıktığımız bu yolda memleketimiz ve ilçemiz için hayırlara vesile kılsın." 
 
 
Mehmet Cevizci Kimdir;
 
Mehmet Cevizci 1973 yılında Uşak İli Banaz İlçesinde dünyaya geldi. İlk Okulunu Banaz İlçesi Dümenler Köyünde tamamlayan Cevizci; Ortaokul ve Lise öğretimini Uşak Merkez İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Cevizci Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat Bölümü Mezunu. Cevizci İngilizce ve Arapça biliyor. Mehmet Cevizci çok sayıda  bilgisayar programı kullanabiliyor.
 Mehmet Cevizci ayrıca Sivil Toplum Kuruluşlarında da görev alıyor. Cevizci; Banaz Kızılay Yönetim Kurulu üyesi ve UŞİMDER yönetim kurulu üyesi. T-Suy Kapasite Güçlendirme eğitimi alarak eğitim sertifasına sahip oldu.
 
 
 
 
Kaynak: Editör:
Etiketler: Uşaklıların, Yakından, Tanıdığı, ve, Güvendiği, Müdür, Belediye, Başkan, Aday, Adayı, Oldu!,
Yorumlar
Haber Yazılımı