Aday Adayı Sönmez, Seçim Startını Verdi
Haber
19 Kasım 2023 - Pazar 04:27
 
Aday Adayı Sönmez, Seçim Startını Verdi
Politika Haberi
Aday Adayı Sönmez, Seçim Startını Verdi

Yaklaşan yerel seçimler öncesi İzmir Menemen’de Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) aday adayı Mustafa Kemal Sönmez seçim öncesi basın mensupları ile bir araya gelerek, Menemene dair planlarını anlattı.
 
 
Sönmez, vaatlerinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. CHP’nin Menemen adayı Sönmez, belediyenin arazi satışlarını eleştirerek yeni döneme dair çarpıcı mesajlar verdi. Sönmez konuşmasına, mevcut yönetimdeki yapılan yanlışları eleştirerek başladı. Bu yanlışların kendisine yol gösterdiğini ve neleri yapmamak gerektiğini söyleyen Sönmez, Menemen’deki arazilerin satışı hakkında açıklama da bulundu. Satılan araziler hakkında Menemen halkının bilgilendirilmek zorunda olduğunu söyleyen Sönmez konuşmasını şu sözlerle sürdürdü;
 
“Son iki yıldır araziler satılıyor. Tabii ki satılabilir ancak Menemen halkı bununla ilgili bilgilendirilmelidir. Menemen'de Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, bizim arkadaşımız ve benim abi dediğim bir insandır. Ancak yanlışları görüyorum. Daha iyi bir belediye başkanı olacağımı düşünüyorum. Amaç şu olmalı; biz neleri eksik yapmışız. Menemen’e hizmeti daha çabuk nasıl getiririz olmalı. Menemen'i rögar kapaklarına kadar bilirim, karış karış bilirim. Üstüme vazife olmayan işleri belediyenin kasasına yüklemeyeceğim. Menemen'de başka sıkıntılar var. Kafasını bir çatı altına sokamayan insanlar var. Satılan arsaların parasıyla beş bin beş yüz konut yapılabilir. Hem de bunun içerisine sosyal proje alanları da yapılabilir.
 
"ÇALIŞANLARIN HAKKI YENMEYECEK"
 
Son zamanlarda belediyelerde yapılan liyakatsizlikler hakkında soru yöneltilen Sönmez, “CHP'nin adayı olarak herkesten fikir alacağız. Menemen'de yaşayan herkesten fikir alacağız. Belediyede adalet olacak. İşini layığı ile yapan çalışanların hakkı yenmeyecek. Genç, dinamik enerjik bir kadroya sahip olmayı hedefliyoruz. Menemen halkının desteğini alacağımıza inanıyoruz. Ben çiftçi ve hayvancılık yapıyorum. Bunlarla ilgili Menemen'e katma değer sağlayan çalışmalarımız olacak” dedi.
Kaynak: Editör:
Etiketler: Aday, Adayı, Sönmez,, Seçim, Startını, Verdi,
Yorumlar
Haber Yazılımı