CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba; ''İsmail Güneş, Tüm Uşak'tan Özür Dilemeli''
Haber
23 Şubat 2021 - Salı 00:00
 
CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba; ''İsmail Güneş, Tüm Uşak'tan Özür Dilemeli''
CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba; ''İsmail Güneş, Tüm Uşak'tan Özür Dilemeli''
Atatürk Haberi
CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba; ''İsmail Güneş, Tüm Uşak'tan Özür Dilemeli''

Ak Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş  sosyal  medya hesabından CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba'ı Uşaklı değil diyerek ve birçok konuya deyinerek  paylaşım yapıp eleştirmişti. CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba'da parti binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasında İsmail Güneş'e yanıt verdi.

Parti binasında CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba başkanlığında düzenlenen basın açıklamasına CHP Uşak İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Ayaz ve birçok partili katıldı.

CHP İl Başkanı Ali Karaoba yaptığı açıklamada; Ak Parti Uşak Milletvekili  İsmail Güneş Uşak'ta doğmayan ama Uşak'ta yaşayan, bu kentte üreten ve hizmet edenlerden özür dilemesini belirtti.

Karaoba açıklamasına şöyle devam etti; "Bir insanı Uşaklı olmamakla eleştirmek ve bunu bir kusur gibi göstermek hem vicdanen hem de Güneş'in temsil ettiği makam itibariyle doğru değildir ve kabul edilemez. Şehirsel milliyetçiliği yapan herkesi kınıyorum ve tanıdığım tek milliyetçilik Atatürk Milliyetçiliğidir"

"TÜM HALKIMIZDAN ÖZÜR DİLEMEYE ÇAĞIRIYORUM"

"İsmail Güneş en büyük özrü de AKP Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul ve partisinde Uşaklı olmadığı halde yöneticilik yapanlardan özür dilemelidir eğer dilemiyorsa biz Sayın İsmail Güneş adına aslen Afyonkarahisarlı olduğunu öğrendiğimiz AKP İl Başkanı Fahrettin Tuğrul ve onun gibi bu kentte siyasette, ticarette ve hayatın diğer alanlarında yaşamını devma ettirenlerin de bir çift lafı olması gerekitğini düşünüyorum. Tüm halkımızdan özür dilemeye çağrıyorum." 

"UŞAK HALKI VE UŞAKSPOR ŞUAN Kİ STADYUMU HAKETMİYOR"

Uşak'taki mevcut stadyumun 1962 yılında yapıldığını vurgulayan Karaoba; hem Uşakspor'un hem de Uşak halkının şuanki stadyumu hak etmediğini ifade etti.

"EŞME HALKI ÇAMUR VE SU SIKINTISI İÇERİSİNDE"

Çevreyolu ihalesinin 2013 yılında yapıldığını ve 2015 yılında ise tamamlanacağını da hatırlatan Karaoba, 2021 yılında yüzde 50 oranında dahi tamamlama gerçekleşmediğini belirtti. Eşme Belediyesi'nin altyapısı yapılırken ne kadarlık bir harcama yapıldığının kamuoyu ile paylaşılması gerektiğini de ifade eden Karaoba, Eşme halkının çamur ve su sıkıntısı içerisinde olduğunu dile getirdi.

 
Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: arsiv
Yorumlar
Haber Yazılımı