Uşak Dikilitaş Mahallesi'ndeki Dönerciler Bir Günlük Hasılatını Asel Bebeğe Bağışladılar!
Haber
26 Şubat 2021 - Cuma 00:00
 
Uşak Dikilitaş Mahallesi'ndeki Dönerciler Bir Günlük Hasılatını Asel Bebeğe Bağışladılar!
Uşak Dikilitaş Mahallesi'ndeki Dönerciler Bir Günlük Hasılatını Asel Bebeğe Bağışladılar!
Atatürk Haberi
Uşak Dikilitaş Mahallesi'ndeki Dönerciler Bir Günlük Hasılatını Asel Bebeğe Bağışladılar!

Uşak İlinin Sivaslı İlçesine bağlı Pınarbaşı Beldesinde yaşayan SMA hastası Asel Bebeğin tedavisi için gerekli paranın toplanması için bir çok yardım kampanyası yapılıyor. Bu yardım kampanyasının bir örneğini de Dikilitaş Mahallesindeki Dönerci Esnafı gerçekleştirdi. Dönerci esnaflarımız bir günlük hasılatını Asel Bebeğin ailesinin yaşadığı Pınarbaşı Beldesindeki evine giderek bizzat ailenin kendisine teslim ettiler.
 
SMA hastası Asel Bebeğin tedavisi için gereken parayı toplanma kampanyalarını gören ve bir şeyler yapmak gerekir diye düşünen Uşak Dikilitaş Mahallesinde Sabri Usta Döner salonun işletme sahibi Sabri Karaaslan fikrini meslektaşlarına söyledi. Dikilitaş Mahallesinde Döner salonu işleten Sabri Karaaslan'ın bu anlamlı düşünceye diğer esnaf arkadaşlar kayıtsız kalmadı. Sabri Usta Döner Salonu merkezi yer seçilip burada yapılan bir günlük bütün hasılatı Asel Bebeğin tedavisine bağışladılar.
 
Bu anlamlı ve hayır işine katkıda bulunmak için neredeyse herkes seferber oldu. Dikilitaş Mahallesindeki Sabri Usta Döner Salonu işletme sahibi Sabri Karaaslan, Eşmeli Döner Salonu işletme sahibi Yunus Günay, Yiğit Döner Salonu işletme sahibi Soner Zengin, Seven Döner tantuni salonu işletme sahibi Tolga Yılmaz, Bülbül Döner Salonu işletme sahibi Mustafa Pala ile birlikte organizeli bir şekilde yapılan siparişleri hazırladılar. Alpaslan Gürcan Vural isimli vatandaşımızda gönüllü olarak kendi aracı ile paket servisi yaptı. Uşak İlimizin Sevilen Yerel Sanatçılarımızdan Ezel Tosun'da böyle anlamlı yardım kampanyasında bende yer almam gerekiyor dedi ve siparişlerin paketlenmesin de yardımcı oldu. Uşak Aşçılar ve Lokantacılar Esnaf Odası Uşak Şube Başkanı Şeref Parlas'ta yardım kampanyasına destek olanlardan.
 
Dikilitaş esnafımızın Asel Bebeğin tedavisi için başlattığı kampanyayı duyan duyarlı vatandaşlarımız da döner siparişi vererek destek oldular. Asel Bebeğin tedavisi için böyle anlamlı yardım kampanyasını düşünen ve başlatan Sabri Usta Döner Salonu İşletme Sahibi Sabri Karaaslan konu ile ilgili açıklamalar yaptı. 20 Şubat günü yapılan yardım kampanyasında hasılatın tamamını ASEL Bebeğin ailesine teslim ettiklerini belirtti.
 
Sabri Usta Döner Salonu İşletme Sahibi Sabri Karaaslan şunları söyledi;" 20.02.2021 tarihinde Asel bebeğe yapmış olduğumuz hasılatın tamamını Asel Bebeğin ailesine bizzat yardım olarak teslim ettik. Bu süreçte yardımlarını esirgemeyen tüm Uşak halkına ve Antalya'dan, İzmir'den Konya'dan gelen gelen siparişler için sonsuz teşekkürler.Allah hayırlarını kabul eylesin inşallah. Burada bize yardımlarını esirgemeyen tüm esnaf arkadaşlara Kanat oğlu piliç & Aynes ayran & Balkan Ayran & Dörtler ekmek fırını Fark et ürünlerine de çok teşekkürler. Bu kampanya bizim eksiklerimiz oldu, kusura bakmayın. İnşallah ileri bir tarih de yine yapacağımız böyle bir kampanya var burada güzel bir kadro oluşturup bir daha yapacağız. Kampanyaya destek veren herkese ayrı ayrı teşekkür ederim"
Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: arsiv
Yorumlar
Haber Yazılımı