CHP Liderinin Uşak Ziyareti Öncesi Hazırlıklar Başladı!
Haber
05 Mart 2021 - Cuma 00:00
 
CHP Liderinin Uşak Ziyareti Öncesi Hazırlıklar Başladı!
CHP Liderinin Uşak Ziyareti Öncesi Hazırlıklar Başladı!
Atatürk Haberi
CHP Liderinin Uşak Ziyareti Öncesi Hazırlıklar Başladı!

CHP Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu yurt gezisine çıkıyor. Kılıçdaroğlu, CHP'nin milletvekili çıkaramadığı ya da daha az vekili olan illere gideceği ve Kılınçdaroğlu'nun Mart ayı içinde 24 ili dolaşarak vatandaşların sorunlarını dinleyeceği belirtildi.



Bu kapsamda  CHP Uşak  İl Başkanlığı'nın organize ettiği çalışmalar kapsamında Uşak'ı ziyaret edecek olan CHP Genel Başkanı Kemal  Kılıçdaroğlu, esnaf, meslek odaları, kanaat önderleri, muhtarlar, STK'larla görüşecek. Sorunları dinleyip, çözüm önerilerini anlatacak.



CHP Genel Başkanı Kemal  Kılıçdaroğlu'nun 11 Mart'ta Uşak'a gerçekleştireceği ziyaret öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Adıyaman Milletvekili Aburrahman Tutdere, Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen ve Adana Milletvekili Ayhan Barut Uşak iline gelip iki gün boyunca çeşitli ziyaretler ve çalışmalarda bulundu.

Önceki gün Uşak iline gelen 4 CHP milletvekillerinin çalışmaları sırasında CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba, CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım ve CHP Uşak Merkez İlçe Başkanı Uğur Dümen eşlik etti.



Dünde Uşak CHP İl binasında konu ile ilgili bir basın açıklaması yapıldı.  Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, CHP Adıyaman Milletvekili Aburrahman Tutdere, CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen ve CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, CHP Uşak Millevekili Özkan Yalım CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba'nın oluşturduğu heyet basın açıklaması yaptı.



Yapılan toplantıda Kılıçdaroğlu'nun Uşak ziyaretinin detayları görüşüldü.
Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: arsiv
Yorumlar
Haber Yazılımı