CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Uşak'ta
Haber
11 Mart 2021 - Perşembe 00:00
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Uşak'ta
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Uşak'ta
Atatürk Haberi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Uşak'ta

UŞAK HABER - CHP Uşak İl Başkanlığı'nın organize ettiği çalışmalar kapsamında Uşak'ı ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilk durağı Sivaslı İlçesi oldu.

[51]

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Uşak İline  ziyaretlerinde Genel Başkan Yardımcılarından, Ali Öztunç, Gülizar Biçer,Veli Ağbaba, CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Dutdere, Adana Milletvekili Ayhan Barut, , CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba eşlik etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP heyetinin Uşak’taki ilk durağı Sivaslı Belediyesi oldu. Sivaslı Belediye Başkanı CHP Genel Başkanına Sivaslı İlçesinin durumu ve ilçe hakkında bilgiler verdi.

Sivaslı Belediye Başkanının çalışmaları hakkında bilgileri dinleyen Kılıçdaroğlu daha sonra kendine verilen hediyeleri kabul etti.

"BİZE GÜVENİN. VALLAHİ DE BİLLAHİ DE DÜZELTECEĞİM"

[61]

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Sivaslı Belediyesinin ziyaretinden sonra ikinci durağı Uşak Merkez Muharremşah Mahallesi oldu. Burada bulunan çiftçilerin çalışmalarını ve sıkıntılarını dinleyen Kılıçdaroğlu ve onlara  “Bize güvenin. Vallahi de billahi de düzelteceğim” dedi.

[81]

Muharremşah Mahallesindeki çiftçileri ziyaretlerinden sonra Kılıçdaroğlu İsmetpaşa Caddesindeki esnafları ziyaret etti. İsmetpaşa caddesinde esnaf ve vatandaşlarla görüşen Kılıçdaroğlu Uşak ilinin düşük riskli İller arasında bulunmasından dolayı Uşak Halkını tebrik etti.

[71]

REŞAT KESKİN’İN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

CHP Lideri ayrıca geçtiğimiz ay Uşak’ta Anahtarcı  mesleğini yapan esnaf arkadaşımız Reşat Keskin’in yaşamına son vermesi olayından ötürü ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Aileye Başsağlığı dileyen Kılıçdaroğlu “Allah sabır versin. İnşallah herkesin huzur içinde yaşayacağı, mutlu olduğu, kazandığı güzel bir Türkiye inşa ederiz. İsteriz ki herkes huzur içinde görevini, işini yapsın. Geliri olsun, çocukları kendilerinden daha iyi yerlerde, gelir elde eden makamlara sahip olsunlar. İnşallah bunu yapacağız. Moralinizi bozmayın, Türkiye güzel bir ülkedir. İnşallah huzur içinde yaşayacağız” dedi. Geçen ay Anahtarcı esnaf arkadaşımızın hayatına son vermesi Uşak halkında büyük üzüntü yaşatmıştı. Reşat Keskin’in babası CHP Liderinin ziyaretinde "Genel Başkanım çok sağ olun, dostlar sağ olsun" diye konuştu.

Daha sonra CHP lideri  Kılıçdaroğlu, çeşitli Siyasi Parti Temsilcileri, Mahalle ve Köy Muhtarları, Esnaf Odaları Başkanları ve  kanaat önderleri ile görüşmek üzere Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılacak toplantıya geçti.

[91]

Atatürk Kültür Merkezinde açılış konuşmasını CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım yaptı. Genel Başkanının çizdiği yolda onur ve gurur duyduğunu belirten Yalım; herkesin haklarını Mecliste savunacağını söyledi.

“CHP OLARAK HEPİMİZ SAHADAYIZ VE BİR FİİL ÇALIŞIYORUZ”

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım’ın konuşmasının ardından CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba’da bir konuşma yaptı. Ali Karaoba yapmış olduğu konuşmasında şunları söyledi; “Başta CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere tüm Milletvekillerimiz, parti temsilcilerimiz, tüm il ve ilçe yönetimlerimiz sahadadır ve bir fiil  çalışmaktadır. Bunun amacı şehirlerin öznel sorunlarını tespit ederek, ülke genelindeki sorunlarla özdeştirip bunlara çözüm önerisi bulmaktır”

CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba’nın konuşmasının sonunda sözü Uşak İlinin Kanaat önderlerine, Sivil Toplum Kuruluş temsilcilerine, muhtarlara ve esnaf odalarının temsilcilerine bırakıyorum deyip onların sorunlarını dile getirmelerini istedi.

Uşak İlinin Kanaat önderleri, Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri, muhtarlar ve esnaf odalarının temsilcileri sorunlarınlarını ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na sorularını sordular.

Daha sonra   Atatürk Kültür Merkezindeki programda Mahalle ve Köy Muhtarları, Esnaf Odaları Başkanları ve  kanaat önderleri ile bir araya gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu onların sıkıntı ve sorunlarını dinledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Atatürk Kültür Merkezinde yapılan programın kapanış konuşmasını yapmak üzere kürsüye geldi.

“ÇİFTÇİYE DESTEK VERİLMESİ GEREK”

Atatürk Kültür Merkezindeki katılımcıların sorunları ve taleplerini dinleyen  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, konuşmasında muhtarların hak ettiği değeri görmediğini söyledi ve muhtarlardan iktidara karşı tepkilerini dile getirmesini istedi. Vatan, bayrak ve insanların huzuru için mücadele edeceklerinin altını çizen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu çiftçiye destek verilmesi gerektiğini de belirtti.

21’inci yüzyılın problemleri ile nasıl mücadele edileceğini belirten Kılıçdaroğlu şunları söyledi “21'inci yüzyılın en temel ayrışma noktası demokrasiyle, otoriter rejimdir. Demokrasiyi savunuyorsak beraber olmak zorundayız. Bizim oturup yeniden düşünmemiz lazım. Bir takım tutar gibi parti tutulmaz. Bir parti yanlış yapıyorsa vatandaş diyecek ki 'kusura bakma yanlış yaptın, sana oy vermiyorum.' 4 yılda bir seçim yapılmasının nedeni de o. Siyasi partiler devlet olmak için iktidar olmazlar. Devleti yönetmek için iktidar olurlar. Arada fark var."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Atatürk Kültür Merkezinde yapmış oldu değerlendirmelerinin ardından partisine yeni üye olanlara rozetlerini taktı.
Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: arsiv
Yorumlar
Haber Yazılımı