Uşak Valisi Funda Kocabıyık'ın Anneler Günü Mesajı!
Haber
09 Mayıs 2021 - Pazar 00:00
 
Uşak Valisi Funda Kocabıyık'ın Anneler Günü Mesajı!
Uşak Valisi Funda Kocabıyık'ın Anneler Günü Mesajı!
Atatürk Haberi
Uşak Valisi Funda Kocabıyık'ın Anneler Günü Mesajı!

UŞAK HABER Uşak Valisi Funda Kocabıyık Anneler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Vali Kocabıyık, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Anne" kıymetlidir her toplumda fakat bizim kültürümüzde ve inancımızda bir başkadır. Anne; güçtür, sevgidir, şefkattir, akıldır. Evladı için tüm zorluklara göğüs gerendir, elinde olan bir lokma ekmeği şekerli su ile karıştırıp çocuğuna ikram edendir. Bizde annelik bir başkadır. Kendi evladını koruyup kollarken diğer çocukların da hakkını savunan, onlara da kıymet verendir.

Tarihimize baktığımızda sorumluluklarını özenle yerine getirirken çocuklarının erdemli ve dürüst yetişmesi için insanüstü bir çaba ile var olan annelerimiz, toplumumuzun en kıymetli değeridir. Çocukların geleceğe ışık olması, millî ve evrensel değerlere sahip olması, gelenek ve göreneklerimizin aktarılmasında büyük çaba göstermektedirler. Sabır ve metanetle geleceği inşa eden annelerimiz, toplumumuzun mimarlarıdır.

İnancımızda ve kültürümüzde baş tacı edilen annelerimizin haklarını ödemek mümkün değildir. Evlat olarak bizlerin üzerine düşen, her durumda annelerimize sevgi ve saygıda kusur etmemektir. Her daim onların yanında olmak ve gönüllerini hoş edecek davranışlarda bulunmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle sevgi, anlayış ve sabırla evlatlarını yetiştiren, emek veren tüm annelerimizin Anneler Günü'nü tebrik ediyor, annelerimize sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum.
Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: arsiv
Yorumlar
Haber Yazılımı