'MEST Şarküteri & Tavukçuluk' Yoğun İlgiyle Açıldı!
Haber
17 Haziran 2021 - Perşembe 00:00
 
'MEST Şarküteri & Tavukçuluk' Yoğun İlgiyle Açıldı!
'MEST Şarküteri & Tavukçuluk' Yoğun İlgiyle Açıldı!
Atatürk Haberi
'MEST Şarküteri & Tavukçuluk' Yoğun İlgiyle Açıldı!

'MEST  Şarküteri  & Tavukçuluk' Yoğun İlgiyle Açıldı!

MEST  Şarküteri  & Tavukçuluk isimli işyeri Cumhuriyet Mahallesi 1. Emlak Sokak No: 28’de  (Eski Sigorta Hastanesi Karşısı) hizmete girdi.

Uşak İlimizin  genç girişimcilerinden Begüm Gökalp tarafından açılan MEST  Şarküteri  & Tavukçuluk yapılan merasimle açıldı.

[51]

Yoğun ilgi gören açılış törenine Uşak İlinin tanınmış siyasi isimlerini de bir araya getirdi. MEST  Şarküteri  & Tavukçuluk işletmesinin açılış kurdelesini CHP Uşak İl Başkanı  Ali Karaoba, İYİ Parti Uşak Belediye Başkanı Adayı Muhammet Gür, CHP Merkez İlçe Başkanı Uğur Dümen ve CHP İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Ayaz coşkulu bir şekilde törenle kesti. Açılış merasimine davetliler ve vatandaşlarımız katıldı.

[61]

Açılışa müteakiben davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

MEST  Şarküterinin sahibi Begüm Gökalp  haber sitemize yaptığı açıklamada:  “Yeni açmış olduğumuz şarküterimizde yöresel lezzetlerimiz ile farklı yöresel Peynir, Zeytin, Tavuk ve ürünleri, Salam, Sucuk, Sosis, Baharat çeşitleri, Bal,  Reçel,  Yumurta, Zeytinyağı, Yoğurt ve muhtelif çeşitlerimiz ile vatandaşlarımız hizmetinde olacağız" dedi.

[71]

Bizde Uşak Haber Saati İnternet Haber Sitesi olarak MEST  Şarküteri  & Tavukçuluk isimli işyeri sahibi Begüm Gökalp'e hayırlı işler dileriz. 

[81]

[91]

 

 







 
Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: arsiv
Yorumlar
Haber Yazılımı