Bağımsız Türkiye Partisi Lideri Hüseyin Baş Uşak’a Geldi!
Haber
14 Temmuz 2023 - Cuma 20:42
 
Bağımsız Türkiye Partisi Lideri Hüseyin Baş Uşak’a Geldi!
Politika Haberi
Bağımsız Türkiye Partisi Lideri Hüseyin Baş Uşak’a Geldi!

UŞAK HABERLER - 2024 yılında yapılacak yerel seçimleri öncesi seçim startını veren Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, Ege Bölgesi turunda Manisa’dan sonra ki durağı Uşak oldu. Partililerle bir araya gelen Başkan Baş; ayrıca basın açıklaması yaptı.
 

 
Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş; genel başkan yardımcıları ve parti yöneticileri  ile birlikte bugün Uşak’ta idi. Uşak İl ve ilçe yönetimi ve teşkilatı ile hasbihal eden BTP Lideri Hüseyin Baş gazetecilerin sorularını yanıtladı.
 
 
2024 yılı yerel seçimlerine start veren BTP Lideri Hüseyin Baş; Manisa’da ki çalışma ve ziyaretlerinin ardından bugün Uşak’a geldi. Ezogelin Kebap Salonda Uşak Teşkilatı ile sohbet edip bilgiler edindi. Burada gazetecilerin sorunlarını cevaplandıran BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş; ‘’Teşkilatımızla vatandaşlarımızla hasbihal ettik, Yerel seçimlerle ilgili fikir alışverişinde bulunduk’’ dedi.
 
 
BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş; ‘’Uşak’ta ki sorunları, eksiklikleri ve vatandaşların beklentilerini teşkilatı ile istişarelerde bulunduk. Bunlara nasıl çözümler üretebileceğimizi konuştuk ve sonunda Uşak’ta potansiyeli en yüksek, vatandaşa en iyi hizmeti verecek adayı ortaya çıkartarak, projelerimizle seçimlere gireceğiz’’ ifadelerini kullandı.
 
 
Uşak’taki çalışmalarını tamamlayıp parti teşkilatı ile toplantı yapan Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş ve genel başkan yardımcıları Afyon’daki programlarına katılmak üzere İlimizden akşam saatlerinde ayrıldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
Kaynak: Editör:
Etiketler: Bağımsız, Türkiye, Partisi, Lideri, Hüseyin, Baş, Uşak’a, Geldi!,
Yorumlar
Haber Yazılımı