Bağımsız Türkiye Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı Tanıtım Programı Düzenlendi!
Haber
07 Şubat 2024 - Çarşamba 10:09
 
Bağımsız Türkiye Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı Tanıtım Programı Düzenlendi!
Bağımsız Türkiye Partisi Uşak Belediye Başkan Adayını Tanıttı!
- Haberi
Bağımsız Türkiye Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı Tanıtım Programı Düzenlendi!

UŞAK HABERLER -  Bağımsız Türkiye Partisi tüm ülke de bütün il ve ilçelerde adaylarını açıklamaya başladı. Bağımsız Türkiye Partisi Uşak Belediye Başkan adayını emekli tarih öğretmeni Orhan Uğur olarak resman açıklamıştı. Bugün Parti binasında düzenlenen programda BTP Uşak Belediye Başkan adayı Orhan Uğur tanıtıldı. Aday tanıtım programında partilerine yeni katılan üyelere rozet takıldı.
 

 

 

 Bugün Bağımsız Türkiye Partisi Uşak İl teşkilatında heyecanlı bir gün yaşandı. Parti il binasında düzenlenen programda daha önce resmen Uşak Belediye Başkan adaylığı açıklanan emekli tarih öğretmen Orhan Uğur tanıtıldı. Ayrıca miraç kandili kutlama programa eklenirken 6 Şubat 2023 yılında asrın felaketi depremin yıl dönümü münasebetiyle bir anma programı da yapıldı. Ayrıca Bağımsız Türkiye Partisine yeni katılan üyelere rozet takım töreni düzenlendi. Program toplu fotoğraf çekimi sonrası sona erdi. Programa katılan partililere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

 

 

 

  Bağımsız Türkiye Partisi Uşak İl Başkanı Halil İbrahim Çakın aday tanıtım programında konuşmasında Emekli Öğretmen Orhan Uğur’u tanıttı ve başarılar diledi. İl Başkanı Halil İbrahim Çakın’ın konuşmasının ardından Bağımsız Türkiye Partisi Adayı Orhan Uğur’da yapmış olduğu konuşmasında kendisini basına ve partililere tanıttı. BTP Uşak Belediye Başkan Adayı emekli tarih öğretmeni Orhan Uğur konuşmasında şu sözlere yer verdi;

 

 

‘’Değerli Hemşerilerim, çok kıymetli Bağımsız Türkiye Partisi üyeleri ve basın mensubu

arkadaşlar haftalık parti toplantımıza hoş geldiniz. Öncelikle 6 Şubat 2023 depreminin sene-i devriyesinde orada hayatını kaybeden canlarımıza Allahtan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum. Yaşadığımız felaketten dolayı duyduğum derin üzüntü ve kederin bir tarifi yok. Şahsen ben de birçok aile dostumu o depremde kaybettim. Aynı acıların bir daha yaşanmaması için vatandaşıma hizmet için çıktığım bu yolda desteklerinizi ve dualarınızı bekliyorum.

 

 

Bildiğiniz üzere Bağımsız Türkiye partisinden Uşak Belediye başkan adaylığımızı ilan ettik. Bu ulvi göreve bizi layık gören Sayın Genel başkanım Hüseyin Baş beyefendiye

teşekkürlerimi sunarım. Kısaca kendimi tanıtayım. Ben emekli tarih öğretmeni Orhan Uğur, 1960 Uşak doğumluyum. İlkokulu ve ortaokulu Uşak'ta, Lise eğitimini Çanakkale Öğretmen Lisesinde tamamladım. Konya Selçuk Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Tarih bölümü mezunuyum. Uşak’ın birçok lisesinde tarih öğretmeni olarak görev yaptım. 2023 yılının Ağustos Ayında bu vatana 40 yıl hizmet ettikten sonra emekli oldum. Atatürk ve Cumhuriyet sevdalısıyım. Evli ve 3 çocuk babasıyım. Bağımsız Türkiye Partisinin ilke ve fikirlerine inandığım için buradayım.

 

Partimiz; Atatürk İlke ve İnkılaplarına, hürriyetçi parlamenter demokratik sisteme, Anayasa’ya ve kanunlara bağlıdır. Ülkeye ve millete hizmette siyaseti bir vasıta kabul eder. Vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü, toplumsal barış ve uzlaşmayı her şeyin üstünde tutar.

 

Bağımsız Türkiye Partisi Siyasi görüşü ne olursa olsun yediden yetmişe milletimizin tek vücut olması, kederde ve kıvançta bir ve beraber olarak ülkeye hizmette bütünleşmesi gerektiğine inanıyoruz. Kalbi, vatan ve millet sevgisi ile dolu, ülkemizi ve milletimizi yüceltmeyi gaye edinen, devletimizin ilelebet yaşatılmasında kararlı kadrolarla; inanç, fikir ve azimle insanımıza hizmet etmeyi gaye ediniyoruz. Uşak belediye başkan adayı olarak, arkadaşlarımızla Uşak'ın tüm sorunlarına hâkimiz. Proje ve Çözümlerimiz hazır. Zaman içerisinde projelerimizi açıklayacağımız programlar düzenleyip çözümü insanımızla buluşturacağız. Uşak’ın Uşaklının sorunlarının çözümleri bizde… Emin olunuz. Uşak için biz hazırız. Seçim çalışmalarımız devam ediyor. Uşak’ın ve Uşaklının hizmetine talibiz. Ayıran ötekileştiren değil birleştiren kucaklayan bir siyaset anlayışı ile dürüst, samimi ve liyakatli bir yönetim için tüm seçmenleri önümüzdeki yerel seçimlerde bize oy vermeye davet ediyoruz.

 

Kıymetli basın mensuplarımıza ve siz değerli misafirlerimize buraya teşrif ettiğiniz için Teşekkür ederim. Onur duydum. Bu gece idrak edeceğimiz Miraç kandilimiz mübarek olsun. Tüm İslam âlemi için hayırlara vesile olsun. Saygılarım’’

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bağımsız, Türkiye, Partisi, Uşak, Belediye, Başkan, Adayı, Tanıtım, Programı, Düzenlendi!,
Yorumlar
Haber Yazılımı