EYT Derneği Uşak Şube Başkanı Talip Yürük Hayır Yemeği Etkinliği Düzenledi!
Haber
29 Eylül 2023 - Cuma 21:58
 
EYT Derneği Uşak Şube Başkanı Talip Yürük Hayır Yemeği Etkinliği Düzenledi!
Uşak Haber Haberi
EYT Derneği Uşak Şube Başkanı Talip Yürük Hayır Yemeği Etkinliği Düzenledi!

UŞAK HABERLER - Uşak Emeklilikte Yaşa Takılanlar SYD Derneği Başkanı Talip Yürük bugün hayır yemeği etkinliği düzenledi. Geçtiğimiz seneler de kardeşi Erkan Yürük’ü genç yaşta kaybeden Talip Yürük bugün anlamlı bir hayır yemeği etkinliği düzenledi. Hayatını kaybeden tüm yakınları için düzenlediği hayır yemeği etkinliğinde EYT Derneği Başkanı Talip Yürük’ün akrabaları, dost, arkadaş ve yakınları katıldı. Ayrıca Hitit Seramik’teki arkadaşları ve EYT Derneği yöneticileri Hayır Yemeğine katıldı.
 
 
 
 
 
EYT Derneği Başkanı Talip Yürük bugün Kentsel Dönüşüm TOKİ’de bulunan evinin önünde düzenlenen hayır yemeğinde Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okunarak dualar edildi. Hayır Yemeğine katılım yoğun oldu.
 
 
 
 
 
Hayır Yemeği etkinliği sonrasında görüşlerini belirten Talip Yürük; ‘’Hayır yemeğimiz hayırlara vesile olsun, gelen misafirlere de teşekkür ediyorum.'' dedi.
 
 
 
 
 
 Bizde Uşak Haberler olarak EYT Derneği Başkanı Talip Yürük’ün düzenlediği Hayır Yemeğinin hayırlara vesile olması dileklerinde bulunur, başta hayatını kaybeden kardeşi Erkan Yürük olmak üzere ahirete göç eden tüm yakınlarına Allah’tan rahmet dileriz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kaynak: Editör:
Etiketler: EYT, Derneği, Uşak, Şube, Başkanı, Talip, Yürük, Hayır, Yemeği, Etkinliği, Düzenledi!,
Yorumlar
Haber Yazılımı