İYİ Parti’de İlk Aday Adaylığını İlk Açıklayan Genç İş Adamı Tolga Pirinçci Oldu!
Haber
18 Mart 2023 - Cumartesi 19:37
 
İYİ Parti’de İlk Aday Adaylığını İlk Açıklayan Genç İş Adamı Tolga Pirinçci Oldu!
Politika Haberi
İYİ Parti’de İlk Aday Adaylığını İlk Açıklayan  Genç İş Adamı Tolga Pirinçci Oldu!

14 Mayıs Genel seçimleri öncesi Uşak siyasetindeki hareketlilik git gide daha çok artıyor.  Bugün İYİ Parti’de 2019 yerel seçimlerinde belediye meclis üyeliğine seçilen ve buradaki etkin siyaseti ve çalışkanlığı ile göz dolduran Tolga Pirinçci, Uşak halkına daha fazla hizmet etmek adına 14 Mayıs Genel seçimleri öncesi ilk olarak belediye meclis üyeliğinden istifa edip, milletvekili aday adaylığını resmen ilan etti.
 
 

 
 Bugün İYİ Parti İl başkanlığında yoğun bir kalabalığa şahit oldu. İYİ Parti binasında birlik beraberlik mesajı verildi. Tolga Pirinçci’ye destekleri için il ve ilçe yönetiminden, Kadın Politikalarındaki yöneticileri, üyeleri, İYİ Parti gençlik politikaları yönetimi ve üyeleri toplantıda hazır bulundu. Ayrıca beraber görev yaptıkları belediye meclis üye arkadaşları, İYİ Parti İl genel meclis üyesi İsmail Çavuş’un yanı sıra kulisler de milletvekili aday adaylığı sık sık dillendirilen 2019 yılı Yerel seçimlerinde İYİ Parti Belediye Başkan adayı Muhammet Gür, yine milletvekili aday adaylığında ismi sık sık geçen Dalyan Özdemir Tolga Pirinçci’ye destek ve moral vermek için oraya geldi. Ayrıca İYİ Parti eski il başkanı Şener Toköz’ün de orada hazır bulunması ile  İYİ partide Tolga Pirinçci’nin Milletvekili aday adaylığı basın açıklamasında topyekün  birlik ve beraberlik mesajı verildi. Tolga Pirinçci’nin aday adaylığını açıklaması Uşak siyasetinde bu seçimin çok çetin geçeceğinin adeta göstergesi oldu.
 
 
  Bugün İYİ Parti binasında yapılan basın açıklamasındaki birlik ve beraberlik gözlerden kaçmadığı gibi basınında ilgisi yoğun oldu. Hem İş hayatındaki başarılı çizgisi hem de İYİ Parti Belediye Meclis üyeliği boyunca performansı ile göz dolduran Tolga Pirinçci’nin adaylığı hem İYİ Parti yönetiminde hem de tabanında olumlu karşılandı.
 
 
 
 14 Mayıs Genel seçimlerinden aday adaylığını resmen açıklayan Tolga Pirinçci’nin basın açıklaması 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma gününe gelmesi ayrıca milli duygularıda İYİ Partililerde kabardı. Basın açıklaması 1 dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. İlk olarak konuşmasını yapmak için İYİ Parti Uşak İl Başkanı Ayşegül Obalı kürsüye geldi. Birlik beraber mesajı veren başkan Obalı İYİ Parti’nin Uşak’ta en çok oy alan parti olacağını söyledi. Başkan Obalı Milletvekili aday adaylığını ilk olarak resmen açıklayan Tolga Pirinçci’yi halka tanıttı.
 
 
  İYİ Parti Uşak İl Başkanı Ayşegül Obalı’nın konuşmasının ardından, mütevaziliği ve çalışkanlığı ile bilinen, Uşaklı İş insanı Tolga Pirinçci yapmış olduğu konuşma ile partililerden büyük alkış topladı. İYİ Parti’den Uşak Milletvekilliği aday adaylığını ilk olarak resmen açıklayan Tolga Pirinçci konuşmasında şunları söyledi; "Ben Tolga Pirinçci. 1974 Uşak doğumluyum, ilk, orta, lise ve üniversite öğrenimimi Uşak'ta tamamladım. 30 yılı aşkın süredir Uşak halkına esnaf olarak hizmet veriyorum. Evli ve iki çocuk babasıyım.
 
 
 
25 Ekim 2017'de duyduğum bir ses bana ışık ve yol gösterici oldu. 'Yeter, söz milletin' diyerek sahalara inen Genel Başkanımın izinden yürümek için bu davadaki bayrak yarışına ben de katıldım. Genel Başkanımın izinden Uşak halkının ve Yüce Türk Milletinin sesi ve temsilcisi olmak için bu kutlu davada siz değerli yol arkadaşlarımla birlikte yürüme kararı aldım.
2019 yerel seçimlerinde halkımızın teveccühüyle partimizin belediye meclis üyesi olarak seçildim ve o günden bugüne de bu görevimi büyük bir gurur ve onurla sürdürdüm. Bu süreçte gördüm ki; Uşağın, Uşaklının hem sosyal hem şehirleşme hem de kendini anlatamama sorunu olduğunu gördüm.
 
 
Bugüne kadar Uşak'in potansiyelini ve zenginliklerini ortaya çıkaramadığını, bundan dolayı da kendini çok iyi anlatamadığını düşünüyorum. İletişim becerime güveniyorum, iletişim kurularak Uşak'in çözülemeyecek probleminin olmadığına inanıyorum.
 
 
Bir baba olarak görüyorum ki Gençlerimizin geleceğine dair endişeleri var. Bugün, gençlerimizin bir çoğunun başka ülkelerde yaşamak istemesi beni çok endişelendiriyor.
Yarın evlatlarımın da aynı düşünceleri taşımasından endişe ediyorum. Bu nedenle, gençlerimizin devletimize yeniden güvenmesi gerektiğini düşünüyorum. Bunu sağlayabilmek için verilecek mücadelede, bana da büyük bir görev düştüğüne inanıyorum.
 
 
Bu fikirlerle, bugün yeni bir yola çıkıyorum. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in ardında saf tutup, canımdan çok sevdiğim Uşak için İYİ Parti Uşak Milletvekilliği aday adaylığımı siz değerli dava arkadaşlarımın huzurlarında ilan ediyorum. Bu gün burada benim heyecanımı paylaşan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Allah yar ve yardımcımız olsun’’
Kaynak: Editör:
Etiketler: İYİ, Parti’de, İlk, Aday, Adaylığını, İlk, Açıklayan, , Genç, İş, Adamı, Tolga, Pirinçci, Oldu!,
Yorumlar
Haber Yazılımı