Kaliteden Ödün Vermeden En Uygun Fiyatlı Baklava Çeşitleri BACLAVA’da!
Haber
16 Kasım 2023 - Perşembe 12:52
 
Kaliteden Ödün Vermeden En Uygun Fiyatlı Baklava Çeşitleri BACLAVA’da!
BACLAVA; Uşaklı Tatlı Sevenlerin Yeni Adresi!
Uşak Haber Haberi
Kaliteden Ödün Vermeden En Uygun Fiyatlı Baklava Çeşitleri BACLAVA’da!

UŞAK HABERLER -  Uşaklı tatlı sevenlere müjdeli haber Baclava’dan geldi. Kaliteden taviz vermeden en uygun fiyatlarla baklavanın yeni adresi BACLAVA oldu.

 

 

BACLAVA’DA TÜM TATLILAR GÜNLÜK YAPILIYOR!

   BACLAVA Cumhuriyet Mahallesi Orhan Dengiz Bulvarı 46/A adresinde Uşaklıların hizmetine açılan BACLAVA 89 TL fiyatlardan başlayan fiyatlarla baklava çeşitleri ile dev kampanya ile Uşaklıların Hizmetinde.

 

 

BACLAVA’DA 365 GÜN İNDİRİM!

  Gerçek Kalite Gerçek Ucuzluk Baklavanın Gerçek Ustalarıyla yapılır sloganıyla ün salmış BACLAVA Uşaklı tatlı sevenlerin adresi oldu. Uşaklıların çok sevdiği tatlılar arasında bulunan baklava çeşitlerinden olan Cevizli Baklava, Bülbül Yuvası, Cendere ve klasik baklava fiyatı enflasyona meydan okurcasına sadece 90 TL. Enfes tatlarıyla ünlü  Basma Kadayıf ve Burma Kadayıf fiyatları oldukça çok uygun. Burma Kadayıf kilosu sadece 150 TL. Tatlı sevenlerin vazgeçilmez tadı Basma Kadayıfın fiyatı sadece 190 lira.

 

 

 BAKLAVANIN VE TATLININ YENİ ADRESİ BACLAVA

 Baclava’da tatlı sevenler için özel soğuk baklava, sütlü tatlılar indirimli fiyatlarıyla halkın hizmetinde. Unutulmaz anıların biriktiği doğum günleri içinde çilekli, meyvalı ve çikolatalı pasta çeşitleri hergün taptaze imal ediliyor ve uygun fiyatla satış yapılıyor.

 

 

BACLAVA’da çeşitler bitmek bilmiyor. Kuru pasata çeşitleri indirimli fiyatlarla hergün taptaze imalatıyla sadece 150 TL.  Yüzde yüz organik tereyağı kullanarak yapılan enfes tadıyla efsane tatlılar arasında yer alan Tereyağlı Baklavanın fiyatı sadece 300 TL. Bütün tatlı sevenlerin en çok sevdiği baklava çeşidi olan Kuru Baklava; bol fıstıklı, az şerbetli, yüzde yüz doğal tereyağından yapılıyor. İndirimli fiyatı oldukça dikkat çekiyor. Kuru Baklavanın fiyatı sadece 350 TL.

 

 

365 gün tüm ürünlerinde indirim olan BACLAVA’da tüm ürünler günlük hazırlanıyor.

Uşaklı tatlı sevenlerin yeni adresi;

Cumhuriyet Mahallesi Orhan Cengiz Bulvarı 46/A

İLETİŞİM NUMARASI

0532 441 59 91

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Kaliteden, Ödün, Vermeden, En, Uygun, Fiyatlı, Baklava, Çeşitleri, BACLAVA’da!,
Yorumlar
Haber Yazılımı