Maydanoz Shoes Yeni Yerine Özel Kampanya Başlattı!
Haber
28 Aralık 2023 - Perşembe 22:10
 
Maydanoz Shoes Yeni Yerine Özel Kampanya Başlattı!
Uşak Haber Haberi
Maydanoz Shoes Yeni Yerine Özel Kampanya Başlattı!

UŞAK HABERLER - Şehrimiz Uşak’ta Genç Kadın girişimcilerimizden olan Çiğdem Özşahin, Maydanoz Shoes Ayakkabı Mağazasını açarak İş dünyasına merhaba demişti. Uşaklı kadın girişimcilerimizden olan Çiğdem Özşahin, Maydanoz Shoes Mağazasını ilk olarak Kentsel Dönüşüm TOKİ’de açmıştı. Maydanoz Shoes şimdi ise yenilenen yüzü ve yeni adresinde kampanyalarla Uşaklıların hizmetine girdi. 
 


  Maydanoz Shoes’in yeni adresi Uşak Ayakkabıcılar Çarşısında. Artık İslice Mahallesi 1. Ayakkabıcılar Sokak No 26 adresinde Uşaklılara hizmet veren Maydanoz Shoes Ayakkabı Mağazasında yenilikler ve kampanyalar bitmiyor. Erkek, Kadın ve çocuk olmak üzere tüm spor ayakkabılarında büyük dev indirim. Maydanoz Shoes Ayakkabı Mağazası yeni yerinin açılışına özel tüm spor ayakkabı çeşitlerinde yüzde 30 indirimle dev kampanya başlattı.
 

   Maydanoz Shoes Ayakkabı Mağazasında Erkek, Bayan ve Çocuk ayakkabı, terlik, sandaletler, olmak üzere kış  aylarının   vazgeçilmezlerinden olan ayakları sıcak tutan  terlik panduf ve ev botlarını uygun fiyata alabiliyorsunuz. Ayrıca mağaza dışında internet üzerinden fırsat ürünleri ve uygun fiyata dilediğiniz seçtiğiniz ve tarzınıza uygun ayakkabı ve terlikleri alıp, evinize kadar gönderim sağlanıyor.
 

Maydanoz Shoes Ayakkabı Mağazasının İnstagram  hesabı maydanozshoes adresine girip tarzınıza uygun erkek, bayan ve çocuk ayakkabı ve terlik çeşitlerini indirimli olarak alışveriş yapabilirsiniz.
 

  MAYDANOZ SHOES AYAKKABICILIK MAĞAZASI
 ADRES: İslice Mahallesi 1. Ayakkabıcılar Sokak No 26 ( Ayakkabıcılar Çarşısı)
WHATSAPP İLETİŞİM NUMARASI: 0532 646 55 20
 
 
Kaynak: Editör:
Etiketler: Maydanoz, Shoes, Yeni, Yerine, Özel, Kampanya, Başlattı!,
Yorumlar
Haber Yazılımı