Pideci Arif’te Öğrencilere Özel Tek İskender + Kola Turka ve İkramlarıyla Sadece 150 TL!
Haber
08 Kasım 2023 - Çarşamba 15:03
 
Pideci Arif’te Öğrencilere Özel Tek İskender + Kola Turka ve İkramlarıyla Sadece 150 TL!
Kasım ayı boyunca Pideci Arif’te öğrencilere özel Tek İskender + Kola Turka + Keşkek + Turşu Biber + Salata + Çiğ Köfte sadece 150 TL. İsrail menşeli firma olan Coca cola'nın yerine Kola Turka ikram edilecektir.
Uşak Haber Haberi
Pideci Arif’te Öğrencilere Özel Tek İskender + Kola  Turka ve İkramlarıyla Sadece 150 TL!

‘’Sevgiyle Yapıyoruz Usta’’ sloganlı ile ün salmış olan Pideci Arif İşletmesi Uşaklıların tercih ettiği nezih mekanlardan birisi oldu. Öğrencilere jest sayılacak büyük bir indirimlerle her zaman öğrencilerin yanında olan Pideci Arif’te kampanyalar devam ediyor. Kasım ayı boyunca Pideci Arif’te öğrencilere özel Tek İskender + Kola Turka + Keşkek + Turşu Biber + Salata + Çiğ Köfte sadece 150 TL.
 
 
2010 yılında Uşaklıların hizmetine açılan Pideci Arif; pide ve zengin menüsü ile ilimizin gözde mekanlarından oldu. Pideci Arif İşletme sahibi Arif Aydoğdu her zaman öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor. Çeşitli etkinliklerle de Üniversiteli öğrencilerle bir araya gelip piknik düzenleyen Pideci Arif yine bir jest yaparak öğrencilerin enfes lezzeti olan İskenderi uygun fiyatla tatmaları için kampanya yaptı. Öğrenciler bu kampanyayı çok sevdi.
 
 
 Kurtuluş Mahallesi Dede Hasan Sokak No;14’de Uşaklıların hizmetinde olan Pideci Arif’e gelen öğrenciler, öğrenci kimlik belgelerini gösterdiklerinde Tek İskender + Kola Turka + Keşkek + Turşu Biber + Salata + Çiğ Köfte sadece 150 TL. olan kampanyaya katılacaklar.
 
 
 Pideci İşletmesinin kurucusu Arif Aydoğdu öğrencilere yapmış oldukları kampanyaya davet edip ‘’Çıkıp çıkıp gelin’’ dedi.
 
 
 Bizde Uşak Haberler olarak her zaman Uşak halkının ve  öğrencilerin yanında olan Uşak ilinin en nezih mekanlarından olan Pideci Arif ailesine öğrencilerimize yapmış oldukları kampanya ile jest yaptığı için teşekkür ederiz.
 
 
 
 
 
Kaynak: Editör:
Etiketler: Pideci, Arif’te, Öğrencilere, Özel, Tek, İskender, +, Kola, , Turka, ve, İkramlarıyla, Sadece, 150, TL!, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı