Sezer Ateş; ‘’Her Zaman Uşaklı Hemşehrilerimizin Yanındayım’’
Haber
24 Mart 2023 - Cuma 13:58
 
Sezer Ateş; ‘’Her Zaman Uşaklı Hemşehrilerimizin Yanındayım’’
Uşak Banaz ilçesi ve Uşak Merkez’de bir çok projelere imza atan başarılı iş adamı Sezer Ateş 14 Mayıs Genel seçimlerinde AK Parti’den Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yapmıştı.
Politika Haberi
Sezer Ateş; ‘’Her Zaman Uşaklı Hemşehrilerimizin Yanındayım’’

İş insanı Sezer Ateş aday adaylığını  10 Ocak tarihinde açıklamıştı. Çalışmalarına çok erken başlayan Sezer Ateş, il merkezinde ki ziyaretlerinin dışında tüm İlçelerde de çalışmalrını sürdürüyor.
 
14 Mayıs Genel seçimlerinde AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı olan İş İnsanı Sezer Ateş projelerini bir açıklama ile duyurdu.
 
 
İş İnsanı Sezer Ateş yapmış olduğu açıklamasında şunları söyledi;
‘’Çok değerli hemşehrilerim,
10 Ocak'ta Uşak Akparti Milletvekili A.Adayı olduğumuzu açıklayarak çıktığımız yolculuğumuzda 15 Mart tarihinde resmi A.Adayı başvurusunu İl Başkanlığımızda yaptık.
Bu yola çıkarken kuruluşundan itibaren ilkelerini benimsediğimiz, samimiyetle içselleştirdiğimiz Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hak yolunda bir nefer olduk. Mensubu olmaktan onur duyduğum bu kutlu davanın Milletvekili A.Adayı olarak Uşak''ımız ve hemşehrilerimiz için hedefler koyduk. Güçlü potansiyele sahip olan şehrimiz 21 yıllık iktirarlarımız süresince pek çok kazanımlar elde etmiş ve güzel yatırımlar almış olmasına rağmen pek çok alanda keşfedilmeyi beklediğini iyi biliyorum. Sanayi şehri olma vasfı ile Türkiye işsizlik ortalamasının altında işsizlik oranına sahip olmasına rağmen yeterince tanıtımı yapılamamıştır. Ticaret odası, Organize Sanayilerimiz ve iş insanlarımızla bir araya gelerek üretimlerimizde markalaşma çalışmalarını yapmak öncelikli hedefimiz olacak. Banaz Hamamboğazı başta olmak üzere jeotermal kaynakları sağlık Turizmine kazandırmak ayrıca pek çok medeniyetlere ev sahipliği yapmış şehrimizin kültürel Turizim konusunda güçlü tanıtımının yapılarak dışa açılım çalışmalarını yapacağız. Çevre il ve ilçelerinin şehrimizle olan bağlantıları göz önünde bulundurularak şehrimize kazandırmaya çalışacağımız yatırımlarda ufku açık geniş vizyonlu veri ve öngörülerimizi ortaya koyacağız. Eğitimden sağlığa, kültürden Turizime, sanayiden enerjiye ve en önemlisi tarım alanında üreticilerimizi alternatif tarımla tanıştırmak için Üniversitemizle birlikte çalışarak bilimsel veri ve önerileri göz önünde bulunduracağız. Mevcutla yetinmeyip her alanda potansiyelimizi açığa çıkartarak daha akılcı ve rasyonel değişimi dönüşümü paydaşlarımız ve hemsehrilerimizle birlikte yapacağız. İnanıyorum ki birlikten güç doğar, yeni fikirlerden büyük yatırımlar doğar. Bütün bilgi ve tecrübe birikimimizi Uşak için hemşehrilerimiz için seferber ediyor ve yorulmak durmak bilmeden herşey Uşak için düşüncesi ile gece gündüz çalışacağız.
 
Bütün bunları başarmak 21 yıldır aralıksız sürdürdüğümüz Cumhurbaşkanımız liderliğindeki iktiramızın devamlılığı ile mümkündür. Kazanımlarımızı kaybetmemek ve yukarıda bahsettiğimiz kazanımları elde etmek için. 14 Mayısta daha güçlü bir irade ile yeniden Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan ve Akpartimize yola devam demeliyiz. Bu sefer Uşak'tan çıkan ses daha güçlü daha gür olmalı. El ele gönül gönüle birlik beraberlik içerisinde Türkiye yüz yılında Uşak Akparti Milletvekili A.Adayı olarak Liderimin yanındayım, hemşehrilerimizin yanındayım’’
Kaynak: Editör:
Etiketler: Sezer, Ateş;, ‘’Her, Zaman, Uşaklı, Hemşehrilerimizin, Yanındayım’’,
Yorumlar
Haber Yazılımı