TİK TAK Tantuni Öğrencilerin Lezzet Durağı Oldu!
Haber
31 Ekim 2023 - Salı 21:10
 
TİK TAK Tantuni Öğrencilerin Lezzet Durağı Oldu!
TİK TAK TANTUNİ UŞAKLILARIN HİZMETİNDE!.TİK TAK Tantuni Öğrencilerin Lezzet Durağı Oldu!
Uşak Haber Haberi
TİK TAK Tantuni Öğrencilerin Lezzet Durağı Oldu!

UŞAK HABERLER - Uşak’ta tantuni sektörüne bir yeni firma daha eklendi. Uşaklı Genç Kadın girişimcilerinden Bircan Akdeniz tarafından 1 ay önce Kurtuluş1 Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi No; 17/A adresinde hizmete açılan Tik Tak Tantuni Uşaklıların ve özellikle öğrencilerin lezzet durağı oldu. 
 

 

 ÖĞRENCİLERİN LEZZET DURAĞI OLDU!
 
 
Tik Tak Tantuni’de açılışa özel öğrencilere tüm ürünler indirimle dikkat çekiyor. Tik Tak Tantuni’de enfes tadı ile Mersin Tantuni ekmek arası ve dürüm şeklinde öğrencilere özel sadece 25 TL. Tantunini sevenlerin buluştuğu Tik Tak Tantuni’de ayrıca Karışık tost, sucuklu tost, kaşarlı tost ve bazlama tost olmak üzere tost menüsü baya zengin. Bir çok kişinin severek yediği Gobit’te Tik Tak Tantuni’de mevcut. Özellikle öğrencilerin severek tükettiği Noodle çeşitleri Tik Tak Tantuni’de.  Öğlen yemeklerini  Tik Tak Tantuni’de yiyen öğrenciler Tik Tak Tantuni’yi severek yediklerini ve uygun fiyatlarla kaliteli hizmet aldıkları için de Tik Tak Tantuni’yi tercih ettiklerini belirtti.
 
 

  Uşaklı genç kadın girişimci Bircan Akdeniz işletmesinde özellikle öğrencilerin ve ailelerin bütçesine uygun fiyatlarla sunduğu hizmet Uşak Halkı tarafından takdirle karşılandı. Her  bütçeye uygun Tik Tak Tantuninin bir hizmetide Alo Paket hizmeti. Alo sipariş hattını arayanlara özel, Siz arıyorsunuz siparişlerinizi veriyorsunuz onlar hazırlıyor ev ve işyerlerinizde Tantuni ve tostlarınızı afiyetle yiyorsunuz.
 

TİK TAK TANTUNİ ALO SİPARİŞ HATTI; 0543 648 97 87

TİK TAK TANTUNİ ADRES; Kurtuluş Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi No 17 /A
 
 
 
 
 
Kaynak: (UH) - www.usakhaberler.com Editör:
Etiketler: TİK, TAK, Tantuni, Öğrencilerin, Lezzet, Durağı, Oldu!,
Yorumlar
Haber Yazılımı