Uşak’ın Gözdesi Anne Çocuk Aktivite Merkezi
Haber
25 Temmuz 2022 - Pazartesi 23:42
 
Uşak’ın Gözdesi Anne Çocuk Aktivite Merkezi
Uşak Haber Haberi
Uşak’ın Gözdesi Anne Çocuk Aktivite Merkezi

UŞAK HABERLER - Çocuklar ailenin en gözde üyeleridir şüphesiz. Onları gelişim çağlarında en doğru aktiviteler ile desteklemek her ebeveynin endişesi olmuştur. Çocuklar küçük yaşlarda başlayan merak duygularının özellikle karşılığını bulabilir olmalılar. Belki de hatta meraklarını oyun oynarken gidermeleri en güzel yol olacaktır. Çocukların geniş hayal dünyasında, yanında ailesi varken kaybolması bir aile için olabilecek en keyifli aktivite olacaktır. Bu sayede anne ve babasını da kendi dünyasına davet etmiş olur. Peki ama bütün bunları nerede bulabiliriz sorusunun cevabı Anne Çocuk Aktivite Merkezi.

 

 

Uşak’ın gözdesi Anne Çocuk Aktivite Merkezi’nin kurucusu ve öğretmeni olan Fatma Özkan ; “Kastamonu Üniversitesi Çocuk Gelişim Eğitimi mezunuyum. Anadolu Üniversitesi Sosyal Hizmeler Lisans Bölümü mezunuyum.

 

10 yıldır eğitim sektöründeyim, kazandığım deneyimleri kendi merkezimde kendi imkanlarımla Uşak halkına sunmak istedim. 1 Şubat 2022'de Anne Çocuk Aktivite Merkezini açtım.

 

Anne Çocuk Aktivite Merkezinin amacı; 12 ay ile 72 ay arasındaki çocuklarımızı kreşe, anaokuluna hazırlamak çocuklarımızın gelişimlerine katkı sağlamak, psikomotor, kaba motor, dil, bilişsel, öz bakım becerilerini kazandırmak, sosyalleşmelerini ve akranları ile iletişim kurmalarını sağlamak, kendilerini özgürce ifade etmelerini, anne babadan bağımsız hareket edebilmelerini sağlamak, kaliteli zaman geçirmek, Uşak'ta farkındalık yaratmak.

 

Anne Çocuk Aktivite Merkezinin nasıl bir sistemi var; saatlik, haftalık, günlük ve aylık ebeveynli, ebeveynsiz olarak çalışmaktayız, randevu sistemi vardır.

 

Yaz aylarında haftanın 6 günü kış aylarında haftanın 7 günü saat 10.00 ile 19.00 arasında hizmetinizdeyiz. Adresimiz Cumhuriyet mahallesi Saffet efendi sokak no 37/A açık adres olarak İşkur sokağı 0546 233 83 49 iletişim numarasından ve Facebook Instagram adreslerinden bana ulaşabilirsiniz.”

 

Kaynak: (UH) - www.usakhaberler.com Editör: Ramazan Güner
Etiketler: Uşak’ın, Gözdesi, Anne, Çocuk, Aktivite, Merkezi,
Haber Videosu

Web Tv'de Görüntüle

Bu videoyu yorumlamak ve paylaşmak için ayrıca tıklayın.

Yorumlar
Haber Yazılımı