Uşak Siyasetinde Çok Güzel Hareketler Bunlar! BBP’li Madanoğlu’ndan Gür’e Jest
Haber
22 Mart 2024 - Cuma 14:45
 
Uşak Siyasetinde Çok Güzel Hareketler Bunlar! BBP’li Madanoğlu’ndan Gür’e Jest
Uşak Haber Haberi
Uşak Siyasetinde Çok Güzel Hareketler Bunlar! BBP’li Madanoğlu’ndan Gür’e Jest

31 Mart 2024 yılı yerel seçim çalışmaları gerçekten çok tempolu ve o kadar da centilmence geçiyor. BBP ve İYİ Parti dün seçim çalışmalarında denk geldiler birbirlerine centilmence başarılar dilemesi objektiflere takıldı. Uşak ili siyasetinde özlenen görüntüler bunlar. 

 

 

İlk olarak 8 Mart Dünya Kadınlar gününde İsmetpaşa Caddesinde centilmenlik gösterişi yapılmıştı. Seçim çalışmalarında İsmetpaşa cadde esnafı ile vatandaşların gününü kutlamak için etkinlik düzenleyen İYİ Parti, MHP, Yeniden Refah Partisi İsmetpaşa Caddesinde birbirileri ile karşılaşmış karşılıklı başarılar dilemişler ve kucaklaşmışlardı. İYİ Parti Uşak Belediye Başkan adayı ve MHP Uşak Belediye Başkan adayı Sezer Ateş’in birbirlerine sarılıp başarılar dilemesi Uşak halkının takdirini toplamıştı.

 

Dün de İYİ Parti Uşak Belediye Başkan adayı Muhammet Gür, Fatih Caddesinde seçim çalışmalarına devam ederken BBP seçim koordinasyon merkezini ziyaret etti. BBP seçim koordinasyon merkezinde bulunan partililer Gür’ü karşıladı ve bu ziyaret güzel diyaloglara sahne oldu. İYİ Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Muhammet Gür’ün Fatih caddesindeki BBP Seçim koordinasyon standı ziyaretinde Uşak ilinin gelecekte siyaset yıldızlarından biri olacak diye kamuoyunda olumlu tepkiler alan İş İnsanı Mustafa Madanoğlu ile diyalogları centilmence geçmesi yine Uşaklıların takdirini kazanan görüntüler ortaya çıkmasına neden oldu. BBP seçim koordinasyon standında Mustafa Madanoğlu Muhammet Gür’e başarılar diledi ve hediyeler verdi. Muhammet Gür’de Mustafa Madanoğlu’na teşekkür etti ve başarılar diledi. Ziyaret toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. 

 

BBP Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Kahveci diğer seçim çalışmalarında olması nedeniyle seçim koordinasyon merkezinde değildi. Ama Uşak yerel seçimlerine adaylığı çok sonra belli olan BBP Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Kahveci seçim çalışmalarında ki aktifliği ve çalışkanlığı ile çok takdir topluyor. BBP Belediye Başkan adayı Mehmet Kahveci Uşak siyasetine renk katan değerli bir siyasetçi olduğu Uşak kamuoyu gündeminde zaten. 

 

31 Mart seçim çalışmalarında çok güzel hareketler bunlar dedirten bu görüntüler Uşak Halkının büyük takdirini topluyor. Bizde Uşak Haberler ve Uşak Haber Saati olarak Uşak adına; tüm siyasi partilerimize başarılar diliyoruz. Centilmence geçen siyasi çalışmalarını yapan tüm siyasilerimize teşekkür ederiz.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Uşak, Siyasetinde, Çok, Güzel, Hareketler, Bunlar!, BBP’li, Madanoğlu’ndan, Gür’e, Jest, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı