Uşaklı Emekliler 1 Mayıs Kutlamalarına Yoğun İlgi Gösterdi!
Haber
02 Mayıs 2024 - Perşembe 20:43
 
Uşaklı Emekliler 1 Mayıs Kutlamalarına Yoğun İlgi Gösterdi!
Uşak Haber Haberi
Uşaklı Emekliler 1 Mayıs Kutlamalarına Yoğun İlgi Gösterdi!

2021 Tüm Emekliler Sendikası Uşak Şubesi 1 Mayıs İşçi Bayramı Kutlamalarına yoğun katılımla damgasını vurdu. Uşak Emekliler ve EYT’liler Birliği Uşak’ta tertiplenen 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamalarında farklı bir eylemde bulundu. 2021 Tüm Emekliler Sendikası Uşak Şubesine üye bir Uşaklı emekli elinde simit ile geçinemiyoruz tepkisinde bulundu. 
 
 

  Uşak’ta 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamalarında emekliler yoğun ilgi gösterdi. 2021 Tüm Emekliler Sendikası Uşak Şubesi yönetici ve üyeleri 1 Mayıs kutlamalarında ayrıca Uşaklı EYT’liler ile birlikte 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamalarına katıldı.
sweet bonanza demo
 
 

 Uşak’ta 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu. Bir çok Sivil Toplum Kuruluş ve partilerin katılımıyla Uşak’ta 1 Mayıs İşçi Bayramı coşkuyla kutlandı. 2021 Tüm Emekliler Sendikası Uşak Şubesi yönetici ve üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen 1 Mayıs kutlamalarında sendika üyesi bir Uşaklı emeklinin yürüyüş esnasında elindeki simit ile ilginç bir eylemde bulundu. Emeklilerin geçinemediğini söyleyen . 2021 Tüm Emekliler Sendikası Uşak Şubesi üyesi elindeki simitle yürüyüşe katılması ilgi topladı.
 
 
Kaynak: Editör:
Etiketler: Uşaklı, Emekliler, 1, Mayıs, Kutlamalarına, Yoğun, İlgi, Gösterdi!,
Yorumlar
Haber Yazılımı