Uşaklı Genç Çiftin Mutlu Günü!
Haber
31 Ağustos 2023 - Perşembe 15:29
 
Uşaklı Genç Çiftin Mutlu Günü!
Kültür&Sanat Haberi
Uşaklı Genç Çiftin Mutlu Günü!

UŞAK HABERLER - Uşak’ta 20 yıldır halka hizmet veren Bizim Ev Yemeklerinin işletme sahibi Ayhan Opan dün yapılan düğün merasimi ile dünya evine girdi.
 

 
Uşak ilinin güzide düğün salonlarından  Deniz Düğün Salonunda düzenlenen düğün töreninde genç çiftler Ayhan ve Merve’yi akrabaları, sevenlerinin yanı sıra siyasi, iş dünyası, kamu ve sivil toplum kuruluşları mensupları yalnız bırakmadı.
 
 
Genç Çiftin bu mutlu gününde AK parti Uşak Kadın Kolları Başkanı Hilal Sabancı ve yönetimi, Lumberjack Cafe & Restaurant işletme sahipleri, Uşak 1 Eylül Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Niyazi Erdoğan’ın yanı sıra Uşakspor sevdalısı olan Ayhan Opan’ın Aşigo arkadaşları, Uşak’ın bir çok esnafı ve çok sayıda davetli katıldı.
 
 
Merve ve Ayhan’ın mutlu gününde AYNA Folklor Ekibi sahne aldı ve izleyenlerinin beğenisini kazandı. Genç Çift Merve ve Ayhan’nın düğün merasimi kıyılan nikahla başladı. Bir ömür mutluluğa evet diyen genç çift müzik eşliğinde sahne aldı. Genç çiftin danslarının ardından Harmandalı oyunu görülmeye değerdi.
 
 
Düğüne çiftin yanı sıra dost ve akrabaları yoğun bir katılım sağladılar. Müzik eşliğinde çift sahne aldı. Ardından düğün pastası çift tarafından kesildi. Takı merasiminin ardından çift ve davetliler sahnede müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendiler.
 
 
 
Bizde Uşak Haber İnternet Haber Sitesi olarak Uşaklı genç çift Merve Ayhan Opan’a bir ömür boyu mutluluklar dileriz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kaynak: (UH) - www.usakhaberler.com Editör:
Etiketler: Uşaklı, Genç, Çiftin, Mutlu, Günü!,
Yorumlar
Haber Yazılımı