Uşaklıların Yakından Tanıdığı ve Güvendiği Müdür Mehmet Cevizci Milletvekili Aday Adayı Oldu!
Haber
19 Mart 2023 - Pazar 21:27
 
Uşaklıların Yakından Tanıdığı ve Güvendiği Müdür Mehmet Cevizci Milletvekili Aday Adayı Oldu!
Politika Haberi
Uşaklıların Yakından Tanıdığı ve Güvendiği Müdür Mehmet Cevizci Milletvekili Aday Adayı Oldu!

14 Mayıs Genel seçimlerine sayılı günler kala Uşak’ta siyasette hızlandı. Siyasi Partilerden Milletvekili aday adayı olmak için başvurular hız kesmeden devam ediyor.  Uşak’ta 9 yıldır Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğünü üstlenen Mehmet Cevizci AK Parti’den Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.
 
 
AK Parti İl Başkanlığında milletvekili aday adaylığı başvurusunu yapan Uşaklıların yakından tanıdığı ve sevilen kişilerinden olan Mehmet Cevizci ‘’Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Başlasın Türkiye Yüzyılı’’ sloganıyla çalışmalarına başladı.
 
 
AK Parti Uşak Milletvekili Aday adaylığını resmen açıklayan Mehmet Cevizci duygularını şu sözleri ile ifade etti;  ‘’Yarın Değil Hemen Şimdi  Düsturu ile 28. Dönem Ak Parti Uşak Milletvekilliği aday adaylığına müracatımızı yaptık. Rabbim Hilal'in altında çıktığımız bu yolda memleketimiz ve şehrimiz için hayırlı hizmetlere vesile kılsın. Dua ve destek beklerim.’’
 
 
Uşak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğünden istifa ederek AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Mehmet Cevizci Uşak’ta 9 yıldır görevini yapıyordu. Mehmet Cevizci’nin siyasi hayatında ilk aday adaylık başvuruşu değil. Cevizci 2014 yerel seçimlerinde Banaz İlçesinde AK Parti’den Belediye Başkan Aday adayı olmuştu.
 
 
 2004 - 2014 yılları arasında 10 yıl boyunca Banaz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü deneyiminin yanı sıra 9 yıldır da Uşak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğünü başarılı olarak üstlendi.
 
 
MEHMET CEVİZCİ KİMDİR;
 
 
Mehmet Cevizci; 1973 yılında Uşak İli Banaz İlçesinde dünyaya geldi. İlk Okulunu Banaz İlçesi Dümenler Köyünde tamamlayan Cevizci; Ortaokul ve Lise öğretimini Uşak Merkez İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Cevizci Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat Bölümü Mezunu olan Cevizci İngilizce ve Arapça biliyor. Mehmet Cevizci çok sayıda  bilgisayar programı kullanabiliyor.
 
 
 Mehmet Cevizci ayrıca Sivil Toplum Kuruluşlarında da görev alıyor. Cevizci; Banaz Kızılay Yönetim Kurulu üyesi ve UŞİMDER yönetim kurulu üyesi. T-Suy Kapasite Güçlendirme eğitimi alarak eğitim sertifasına sahip oldu.
Kaynak: Editör:
Etiketler: Uşaklıların, Yakından, Tanıdığı, ve, Güvendiği, Müdür, Mehmet, Cevizci, Milletvekili, Aday, Adayı, Oldu!,
Yorumlar
Haber Yazılımı