Vali Dr. Turan Ergün Şehit Aileleri Ve Gazileri Ağırladı
Haber
04 Haziran 2022 - Cumartesi 00:17
 
Vali Dr. Turan Ergün Şehit Aileleri Ve Gazileri Ağırladı
Uşak Haber Haberi
Vali Dr. Turan Ergün Şehit Aileleri Ve Gazileri Ağırladı

UŞAK HABER - 15 Temmuz Gazisi Fatih Kaynak, Uşak Şehit Aileleri Yardımlaşma ve İnsan Hakları Derneği Başkanı Şakir Çakır ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Uşak Şube Başkanı İsmail Soyöz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Uşak Şube Başkanı Kemal Cengiz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Şehit Necati Sargın'ın Kardeşi Ali Sargın, Şehit Erkan Tümer'in Annesi Hatice Tümer, Şehit Nazım Tuncer'in Eşi Sevilay Tuncer, son yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Uşak’taki görevine başlayan Vali Dr. Turan Ergün’ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular. 

Şehit aileleri ve gazileri makamında kabul eden Vali Dr. Turan Ergün ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.

Şehit yakınlarının ve gazilerin Türk halkına emanet olduğunu ifade eden Vali Dr. Turan Ergün “Mukaddesatımızın korunması uğranı şehadet şerbetini içen kahraman şehitlerimizle ne kadar gurur duysak azdır. Bu vatanda huzurlu yaşayabilmemiz için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin kıymetli yakınları, kahraman gazilerimiz ve ilgili dernek başkanlarımıza ziyaretlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Allah hepsinden razı olsun. Her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Vali, Dr., Turan, Ergün, Şehit, Aileleri, Ve, Gazileri, Ağırladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı