Anne Çocuk Aktivite Merkezinde Sonbahar Partisi Düzenlendi.
Haber
17 Eylül 2023 - Pazar 19:23
 
Anne Çocuk Aktivite Merkezinde Sonbahar Partisi Düzenlendi.
Uşak Haber Haberi
Anne Çocuk Aktivite Merkezinde Sonbahar Partisi Düzenlendi.

UŞAK HABERLER - Uşak’ın gözdesi Anne Çocuk Aktivite Merkezi’nde sonbahar partisi düzenlendi. Minikler sonbaharın gelişini eğlenerek öğrenerek kutladı.
 

 
 
Öğretmenleriyle birlikte çalan müzik eşliğinde dans eden minikler, yine kurumuş yapraklarla oyunlar oynayıp kendi yaptıkları sonbahar resimlerini sergiledi.
 
 
12 ay ile 72 ay grubu çocuklar sonbaharın simgesi dökülen yapraklarla oynayıp rengarenk şemsiyelerin altında keyifli vakit geçirdi. Sonbaharın gelişini hem eğlenerek hem de öğrenerek kutlayan çocuklar ikramlar ve dansların ardından çekilen sonbahar hatırasıyla sona erdi.
 
 
Uşak’ın gözdesi Anne Çocuk Aktivite Merkezi’nin kurucusu ve öğretmeni olan Fatma Özkan; "10 yıldır eğitim sektöründeyim, kazandığım deneyimleri kendi merkezimde kendi imkanlarımla Uşak halkına sunmak istedim. 1 Şubat 2022'de Anne Çocuk Aktivite Merkezini açtım.
Anne Çocuk Aktivite Merkezinin amacı; 12 ay ile 72 ay arasındaki çocuklarımızı kreşe, anaokuluna hazırlamak çocuklarımızın gelişimlerine katkı sağlamak, psikomotor, kaba motor, dil, bilişsel, öz bakım becerilerini kazandırmak, sosyalleşmelerini ve akranları ile iletişim kurmalarını sağlamak, kendilerini özgürce ifade etmelerini, anne babadan bağımsız hareket edebilmelerini sağlamak, kaliteli zaman geçirmek, Uşak'ta farkındalık yaratmak.
 
 
Anne Çocuk Aktivite Merkezinin nasıl bir sistemi var; saatlik, haftalık, günlük ve aylık ebeveynli, ebeveynsiz olarak çalışmaktayız, randevu sistemi vardır.
 
 
Yaz aylarında haftanın 6 günü kış aylarında haftanın 7 günü saat 09.00 ile 18.00 arasında hizmetinizdeyiz. Adresimiz Cumhuriyet mahallesi Saffet efendi sokak no 37/A açık adres olarak İşkur sokağı 0546 233 83 49 iletişim numarasından ve Facebook Instagram adreslerinden bana ulaşabilirsiniz.”
 
 
 
 
 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Anne, Çocuk, Aktivite, Merkezinde, Sonbahar, Partisi, Düzenlendi.,
Yorumlar
Haber Yazılımı