Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı; Bağımsız Aday Olarak Seçim Startını Veriyor!
Haber
16 Şubat 2024 - Cuma 10:09
 
Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı; Bağımsız Aday Olarak Seçim Startını Veriyor!
Uşak Haber Haberi
Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı; Bağımsız Aday Olarak Seçim Startını Veriyor!

2014 ve 2019 yıllarında yapılan yerel seçimlerinde rekor oy farkları ile AK Parti Belediye Başkanı seçilen Zafer Arpacı, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti’den Belediye Başkan adayı gösterilmeyip başka bir ismin aday gösterilmesi Banaz İlçesi ve tüm Uşak’ta şaşkınlık ve şok etkisi yaratmıştı. 2 dönemdir bir çok proje ve hizmetleri ile öne çıkan Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Bağımsız Aday olarak gireceğini resmen açıklamıştı. Zafer Arpacı’nın bağımsız adaylığını açıklaması Banaz İlçesinde olumlu tepkilere yol açmıştı.

 

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Bağımsız Belediye Başkan Adaylığını açıklayan Zafer Arpacı seçim çalışmalarına start verdi. Yarın açılacak olan seçim bürosunun açılış törenine tüm Banaz ve Uşak halkını davet etti.

 

 

YİNE BANAZ KAZANSIN!

 Yine Banaz Kazansın diyerek seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan Zafer Arpacı yarın (CUMARTESİ) Fevzi Çakmak Caddesi, Kültür Park karşısında halkın yoğun katılımı ile seçim ofisinin açılışını gerçekleştirecek. Zafer Arpacı kendi sosyal medyasında ki paylaşımla tüm Banaz halkını seçim ofisinin açılışına davet etti. İşte Banaz İlçesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Zafer Arpacı’nın paylaşımındaki davet;

Kıymetli Hemşehrilerim,

31 Mart seçimlerinde sizlerin desteği ile bir dönem daha İlçemize inşallah hizmet etme fırsatı bulacağız.

Banaz’da büyüme ve istihdam için önümüzdeki 5 yıl en önemli dönem olacak.

İlçemizde resmi kuruluşlarını tamamladığımız, Fabrika alanlarına tahsis aşamasına geldiğimiz Banaz OSB ve Banaz SERA OSB Projeleri ilçemizin geleceğini belirleyecek.

İlçemizdeki Organize Sanayilerin temellerini attığımız ilk günden beri  İLÇEMİZDE AŞSIZ EV İŞSİZ KALMAYACAK diye çalışıyorum.

Burada en önemli olay Banaz’ın geleceğidir. Banaz’ın geleceği birkaç kişinin kişisel hırslarına asla bırakılamaz. 

Ben bu yola çıkarken asla makam mevki peşinde olmadım. Rabbim  Belediye Başkanlığından öncede makamı mevkiyi hamd olsun gösterdi.

Bizler hep birlikte Banaz için bir aradayız. Banaz halkının benden ADAY OL isteğini emir bildim. Her türlü hesabı kitabı bir kenara koyarak aday oldum.

Bu seçim sürecinde  İlçemizin geleceği doğrultusunda gencinden,en yaşlısına kadar hep beraber BANAZ KAZANINCAYA KADAR beraberiz.

Birlikteliğimizin buluşma noktası olacak olan Merkez Seçim Büromuzun açılışında hep birlikte olmayı diliyor, hepinize en kalbi saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Allah yolumuzu açık etsin, Allah yardımcımız olsun.

YİNE BANAZ KAZANSIN…

Kaynak: Editör:
Etiketler: Banaz, Belediye, Başkanı, Zafer, Arpacı;, Bağımsız, Aday, Olarak, Seçim, Startını, Veriyor!,
Yorumlar
Haber Yazılımı