BBP Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Kahveci Ziyaretlerine Devam Ediyor
Haber
28 Mart 2024 - Perşembe 16:17
 
BBP Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Kahveci Ziyaretlerine Devam Ediyor
Kutlama & Tebrik Haberi
BBP Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Kahveci  Ziyaretlerine Devam Ediyor

Büyük Birlik Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Kahveci, seçim startını verdiği günden beri hummalı bir çalışmalarda bulunuyor. Bu kapsamda Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) belediye başkan adayı olan Makina Mühendisi Mehmet Kahveci, Uşak İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu'yu makamında ziyaret etti.  Ziyaret sırasında Mehmet Kahveci, Uşak Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu'ya seçim sürecindeki çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi. Emniyet Müdürü Kolcu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, belediye başkan adayı Mehmet Kahveci'ye seçim sürecinde başarılar diledi.
 
 
Başkan Adayı Kahveci  daha sonra Uşak İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret etti.  İtfaiye Müdürü Kudret Aydın ve İtfaiye personelleriyle bir araya gelen Kahveci, belediye başkanlığı için planladığı projeler hakkında bilgi verdi.
royalbet twitter
 
 
 
BBP Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Kahveci’nin sonraki durağı ise Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'nu (TKDK) oldu. Ziyaret kapsamında, TKDK'nin tarım ve kırsal kalkınma alanındaki çalışmaları üzerine bilgi alışverişi yapıldı. Mehmet Kahveci ve beraberindeki heyet, TKDK'nin projeleri hakkında detaylı bilgi edinerek, Uşak'ın tarımsal potansiyelini ve kırsal alanların kalkınması için planlanan destekler hakkında fikir alışverişinde bulundu.
 
 
Ziyaretlerine diğer hız kesmeden devam eden Başkan Adayı Mehmet Kahveci, ziyaretin anısına Uşak Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu ve İtfaiye Müdürü Kudret Aydın ile fotoğraf çektirdi.
Kaynak: Editör:
Etiketler: BBP, Uşak, Belediye, Başkan, Adayı, Mehmet, Kahveci, , Ziyaretlerine, Devam, Ediyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı