BTP Uşak İftar Programı Düzenledi
Haber
29 Mart 2024 - Cuma 01:25
 
BTP Uşak İftar Programı Düzenledi
Uşak Haber Haberi
BTP Uşak İftar Programı Düzenledi

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Uşak İl Başkanlığı, her yıl Ramazan ayında gerçekleştirdiği Geleneksel İftar Buluşması'nı bu yılda düzenledi.
 

 
 
Öğretmen evinde düzenlenen İftara; Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkan Yardımcısı Av. Lütfullah Önder’in  yanı sıra BTP Uşak Belediye Başkan Adayı Orhan Uğur, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgay Urgan, Afyon Belediye Başkan Adayı Yusuf Özçam, Ulubey Belediye Başkan Adayı Nesrin Açıkgöz, Karahallı Belediye Başkan Adayı Havva Çakın, Sivaslı Belediye Başkan Adayı Hasan Kazan, İl Genel Meclisi Üyesi Adayları ve vatandaşlar katıldı.
 
 
İftar sonrası selamlama konuşması konuşması yapan BTP Uşak İl Başkanı Halil İbrahim Çakın iftara gelenlere tek tek teşekkür etti.
 
 
Başkan Çakın’dan sonra BTP Uşak Belediye Başkan Adayı Orhan Uğur’da bir konuşma yaptı. Uğur; “2 kutuplu siyasetin arasında sıkıştırıldık! Mecbur bırakıldık ikisinden birini seçmeye. Biz Bağımsız Türkiye Partisi olarak “Memnun değilsen, mecbur değilsin” diyoruz. Takım tutar gibi parti tutmayı bırakalım bize gerçek hizmet sunacak, fikirlerin ortak, kalplerin aynı aşkla attığı Bağımsız Türkiye hedefini destekleyelim. Oylar BTP’ye.” Dedi
 
 
Uşak Belediye Başkan Adayı Orhan Uğur’un konuşmasının ardından Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkan Yardımcısı Av. Lütfullah Önder’de bir konuşma yaptı. Önder konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Ülke siyaseti iki kutup arasına sıkışmış ve maalesef kısırdöngüye girmiştir.
 


Bir tarafta Ak Parti ve onun başını çektiği iktidar cenahı, diğer tarafta da CHP ve onun başını çektiği muhalefet cenahı. Ak Parti, 'Aman biz gidersek bu muhalefet gelir. Biz onlardan daha iyiyiz, oyları bölmeyelim' diyerek kendilerine oy vermemizi bize dayatıyor. Muhalefet ise, "Bu iktidar gitmesi lazım. Bu iktidarın gitmesi için bize oy verin' diyerek bizden oy istiyor.
 
 
"Ortasında hilal, etrafında bol yıldız olan BTP'ye oy verin"
 
Lütfen bizi onlarla karıştırmayın. Biz başkayız. Biz 22 yıl önce kurulmuş, 22 yıldır siyaset yapan ama yeni büyüyen, genç insanlarla, genç liderimizle karşınıza çıkan bir partiyiz. Gelin, 1 Nisan'dan sonra ülkede başlatacağımız büyük çalışmalar için elimizi güçlendirin. Ortasında hilal olan etrafında bol yıldız olan BTP'ye destek verelim. Ülkenin önünü açalım. Geleceğimize ışık tutalım."
 
 
 
 
 
 
 
Kaynak: Editör:
Etiketler: BTP, Uşak, İftar, Programı, Düzenledi,
Yorumlar
Haber Yazılımı