Beyaz Dental Yenilenen Konsepti ile Yeni Yerinde Hizmet Vermeye Devam Ediyor
Haber
22 Temmuz 2023 - Cumartesi 21:42
 
Beyaz Dental Yenilenen Konsepti ile Yeni Yerinde Hizmet Vermeye Devam Ediyor
Uşak Haber Haberi
Beyaz Dental Yenilenen Konsepti ile Yeni Yerinde Hizmet Vermeye Devam Ediyor

UŞAK HABERLER -   Uşak'ta 15 yıldır Diş  Protez Laboratuvarı olarak hizmet veren Beyaz Dental Yenilenen Konsepti ile yenilenen yüzü ve yeni yerinde hizmete devam ediyor.
 

 
 
Ünalan Mahallesi Eser Sokakta hizmet veren Beyaz Dental Diş Protez Laboratuvarı işletme sahibi Sertifikalı Diş Teknisyeni ve diş protez uzmanı Murat Özcan ve diş teknisyeni olan eşi Arife Özcan açılış töreninde Uşak ilinde diş Dental sektöründe büyük bir boşluk olduğunu ve 15  yıllık tecrübemizle bunu daha kapsamlı yenilenen kadromuz ile yeni yerimizde diş hekimlerimizin ve halkımızın hizmet verdiklerini ifade etti.
 
 
 
Özel Beyaz Dental çok amaçlı diş protez laboratuvarının yeni yerinin açılış törenine Uşak Diş Hekimleri Odası Başkanı Bilgin Erdem, çok sayıda diş hekimi ve vatandaşlar katıldı. Görkemli açılış töreninde açılış kurdelesini Diş Hekimleri Odası Başkanı Bilgin Erdem, işletme sahibleri Murat Özcan, eşi Arife Özcan kesti.
 
 
 
Açılış töreninde açılış konuşmasını Uşak Diş Hekimleri Odası Başkanı Bilgin Erdem yaptı. Konuşmasında başkan Erdem şunları söyledi; "Dijital teknolojilerle donatılan, temizliği, saygınlığı, kaliteli personeliyle hem ilimize hemde çevre birçok illere hizmet veren,TÜRKİYE'nin sayılı labaratuvarları arasına girmeyi başaran Beyaz Dentale bilginin kaynağı deneyimdir diyerek, bundan sonraki çalışma hayatında başarılar dilerim.Hayırlı uğurlu olsun." ifadelerine yer verdi.
 
 
Özel Beyaz Dental Diş Protez Laboratuvarı firma sahibi Sertifikalı Diş Teknisyeni Murat Özcan açılış törenine katılan herkese teşekkür etti. Konuşmasında Özcan "18. Yıl önce memleketim Denizli'den Uşak'a geldim. Diş protez sektöründe Uşak ilinde ki boşluğu gördüm ve burada diş protez Laboratuvarı açmaya karar verdim. Diş protez sektöründe açmış olduğum firmada her geçen yıl hem makina hemde ekip olarak daha kapsamlı olarak güçlenerek hizmete devam ediyoruz. Ege Bölgesinin tamamına diş protezi üretiyoruz. Uşak Dental  diş protez sektöründe eksikliği olan bir bölgeydi. Uşak'ta hiznet veren diş hekimleri büyük illerde bulunan Dental Diş Protez Laboratuvarı ile çalışmak zorunda kalıyorlardı. Bu maliyeti yükseltiyor ve zaman kaybına neden oluyordu. Ayrıca teknik arızalara müdahale uzun süre alıyordu. Biz Özel Beyaz Dental Diş Protez Laboratuvarı firması olarak Uşak'ta Dental Diş Protezi yapıyoruz ve Uşak'ta memnuniyeti kazanıyoruz. Uşaklı diş hekimlerimizin her zaman hizmetindeyiz""  ifadelerini kullandı.
 
 
 
Uşak Beyaz Dental diş protez laboratuvarı açılış töreninde davetlilere çeşitli ikramlar yapıldı. Açılış törenine katılan diş hekimlerine, Firma sahibi Sertifikalı Diş Teknisyeni Murat Özcan ve diş teknisyeni eşi Arife Özcan firmalarında sektördeki Dental Diş Protez laboratuvar makinalarını ve firmayı tanıttı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kaynak: Editör:
Etiketler: Beyaz, Dental, Yenilenen, Konsepti, ile, Yeni, Yerinde, Hizmet, Vermeye, Devam, Ediyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı