HASEL KİDS Bebek ve Çocuk Giyim Mağazası Uşaklıların Hizmetine Açıldı!
Haber
23 Temmuz 2023 - Pazar 18:28
 
HASEL KİDS Bebek ve Çocuk Giyim Mağazası Uşaklıların Hizmetine Açıldı!
Uşak Haber Haberi
HASEL KİDS Bebek ve Çocuk Giyim Mağazası Uşaklıların Hizmetine Açıldı!

HASEL KİDS Bebek ve Çocuk Giyim Mağazası bugün Sarayaltı Mahallesi Nuri Şeker Caddesi No; 29 A’ adresinde Uşaklıların hizmetine açıldı. Uşak’ta uzun yıllar  giyim esnaflarından olan Hüseyin Yüksel’in çocukları Hasan Yüksel ve Gülen Yüksel’in girişimleriyle açılan HASEL KİDS bugün yapılan törenle hizmete açıldı. Adeta bir bayram havasında geçen açılışa çocuklar ve aileleri yoğun ilgi gösterdi.

 
Uşaklı genç girişimciler Hasan ve Gülen kardeşlerin açmış olduğu HASEL KİDS Bebek ve Çocuk Giyim Mağazasının açılış töreni yapılan dualarla başladı. Uşaklı genç girişimci Hasan  Yüksel baba mesleğini seçerek genç yaşta iş dünyasına adım attı. Hasan Yüksel aynı zamanda Uşakspor’un altyapısında başarılı bir futbolcu. 
 

HASEL KİDS Bebek ve Çocuk Giyim Mağazasının açılış törenine ilgi yoğun oldu. Uşak Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Esnaf Oda Başkanı Hasan Can, Uşak 1 Eylül Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Niyazi Erdoğan, Fatih Mahallesi Muhtarı Cengiz Uludağ, Uşakspor altyapı hocalarından Mustafa Damat ve Gökhan Anamas,  Uşaklı pazarcı esnafları, genç girişimci Hasan Yüksel’in genç yıldız futbol arkadaşları, Yüksel ailesinin yakınları ve çok sayıda davetli katıldı. 
 
 
Çok sayıda davetlinin katılımıyla düzenlenen törende kesilen kurdele ile hizmete açılan HASEL KİDS Bebek ve Çocuk Giyim Mağazası, ilk günden yoğun ilgi gördü. Bebek ve çocuk giyim üzerine çok çeşitli seçenek şansı sunan mağazada, ürünlerin fiyatları da memnun bıraktı.

İki genç girişimci kardeş tarafından hizmete açılan HASEL KİDS, 0 - 16 yaşa hitap ediyor. Mağazada yeni doğan, bebek, çocuk genç giyim, uzun kollu kız erkek takımı, takım elbiseler, çanta, yeni doğan bebek takımları ve zıbın bulmak mümkün.
 

Uşak Haberler İnternet sitemize açılıştan sonra konuşan Uşaklı Genç Girişimci Hasan Yüksel açılışa katılan herkese teşekkür etti ve şunları söyledi;  “Amacımız Uşak Halkına bebek ve çocuk giyim alanında kaliteli ürünleri en uygun fiyata sunmak ve bu çizgide hizmet veriyoruz. 22 yıldır pazarcılık yapan babam Hüseyin Yüksel’in tecrübesinden yaralanıp Uşaklıları hizmet ediyoruz. Şimdiden ciddi bir ilgiyle karşılaştık. Bebek ve çocuk giyim ihtiyacı olan herkesi mağazamıza davet ediyorum.” diye konuştu.

Bizde Uşak Haberler İnternet sitesi olarak; HASEL KİDS Bebek ve Çocuk Giyim Mağazası Uşaklı genç girişimci kardeşler Hasan ve Gülen Yüksel’e, Uşak ilinin sevilen pazarcı esnafı Hüseyin Yüksel’e ve Uşak halkına hayırlı uğurlu olsun dileklerimizi sunar, bol kazançlar dileriz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kaynak: Editör:
Etiketler: HASEL, KİDS, Bebek, ve, Çocuk, Giyim, Mağazası, Uşaklıların, Hizmetine, Açıldı!,
Yorumlar
Haber Yazılımı