Bizim Ev Yemekleri Uşak’ta Hizmet Veren İşçi ve Esnafın Tercihi Oluyor!
Haber
16 Kasım 2023 - Perşembe 08:25
 
Bizim Ev Yemekleri Uşak’ta Hizmet Veren İşçi ve Esnafın Tercihi Oluyor!
UŞAK’TA BİZİM EV YEMEKLERİ ÖYLE BİR HİZMET VERİYOR Kİ ?
Uşak Haber Haberi
Bizim Ev Yemekleri Uşak’ta Hizmet Veren İşçi ve Esnafın Tercihi Oluyor!

UŞAK HABERLER - Uşak’ta Akşam saatlerinde sıcak yemekle öğününü geçirmek isteyen işçi ve esnafların bu isteklerini yerine getiren Bizim Ev Yemekleri akşam saat 21’00’e kadar hizmet veriyor.
 
VİDEO İZLEMEK İSTEYENLER VİDEOYA TIKLAYABİLİR
 
 
 
  23 yıldır Uşaklılara hizmet veren Bizim Ev Yemekleri, ev yemekleri denince akla hemen O firmanın adı geliyor. Sabah 10’00’da büyük bir özenle hazırlanan günlük en az iki  çeşit sıcak çorba servisi yaparak hizmete başlıyor. Öğle saatlerinde sıcak ev yemeği yemek isteyen Uşaklılara hizmet veriyor. Uşak’ta geç saatlere kadar çalışan İlimizde inşaat gibi sektörlerde hizmet veren şirket çalışanların akşam iş çıkışı sıcak ev yemeği yiyebileceği alternatif yer olarak tercih edilen Bizim Ev Yemekleri Firması bu konuda çok büyük hizmet vermekte.
 
 
  Uşak’a proje kapsamında çalışmak için bir çok firma geliyor. O Firmaların çalışanların çoğu birçok illerden geliyor. O işçiler kaldıkları otellerine  iş bitiminde gitmeden sıcak ev yemeği yeme isteklerini o saatlerde açık lokanta bulma ihtimalleri çok az ne yazık ki. Uşak’ta saat 21’00’e kadar (Akşam 9) hizmet veren Bizim Ev Yemekleri bu önemli sorunu çözüyor. Yüzlerce çalışan ve esnaf bu yüzden Bizim Ev Yemeklerini tercih ediyor.
 
 
 Uşak’a çalışmaya gelen ve Uşaklı esnaflarla yaptığımız röportajlar da bu gözlemlenmekte. Sorularımızı cevaplayan işçi ve esnaflarımız akşam iş çıkışı Uşak’ta maalesef sıcak ev yemeği yemek için açık yerler bulmak çok zor. Bizim bu sorunumuzu Bizim Ev Yemekleri çözüyor. Kaliteli malzemelerle hazırlanan yemeklerinden  memnuniyetlerini belirten işçiler hem de tabldot yemekleri çok uygun fiyatla hizmet vermesi ve yemek çeşitlerinin çok olması sebebiyle  Bizim Ev Yemeklerini tercih ediyor. Görüşlerini aldığımız işçi ve esnaflar Uşak’ta faaliyet gösteren lokantaların hemen hemen hepsinin  öğlen servislerini yapıp saat 17’00 demeden kapattıkları için sitemde bulundular. Ama Bizim Ev Yemeklerinin saat 21’00’e kadar açık olmasından çok memnun olduklarını dile getirdiler.
 
 
Bizim Ev Yemeklerinde her gün 600 kişilik hazırlanan 30 çeşit sulu ana yemeğin yanı sıra çorba, ara yemekler ve yan ürünler (Cacık, Tatlı, Yoğurt, Salata)  dahil 5 çeşit zengin menüsüyle Uşaklılara hizmet veriyor. Bizim Ev Yemeklerin’nde kaliteli gıda güvenliği, lezzet ve üstün hizmet ile uygun fiyatlar ile  tabldot yemeklerini güvenle tüketiyorsunuz. Güncel olarak tabldot yemek sadece 70 lira.
 
 
  Bizim Ev Yemekleri her zamanki adresi olan Durak Mahallesi İsmet Paşa Caddesi Dinçer Kardeşler Apt. No 109 Kat 1 (DÖRTYOL’da) Uşaklılara hizmetinin yanı sıra Yemek Sepetinde de hizmet veriyor. Yemek Sepeti uygulaması ile dileyen kişiler yemeklerini seçip hızlı ve hijyenik olarak hazırlanan ev yemeklerini  vakit kaybetmeden ev iş yerlerine getirtebiliyor. Dilediğiniz yemeği siz uygulamada seçiyorsunuz hızlı bir servis ile hemen iş yerinizde ve ya evinizde sıcacık ev yemeklerini tüketiyorsunuz.
 
 
 Bizim Ev Yemekleri İletişim adres; Durak Mahallesi İsmet Paşa Caddesi Dinçer Kardeşler Apt. No 109 Kat 1 DÖRTYOL
Gsm; 0 533 037 54 21
İş yeri Tel;  0 276 227 31 90
Kaynak: Editör:
Etiketler: Bizim, Ev, Yemekleri, Uşak’ta, Hizmet, Veren, İşçi, ve, Esnafın, Tercihi, Oluyor!,
Yorumlar
Haber Yazılımı