Uşak Jandarma HAYDİ Timi Kaçak Avlananları Tespit Etti
Haber
20 Kasım 2023 - Pazartesi 08:32
 
Uşak Jandarma HAYDİ Timi Kaçak Avlananları Tespit Etti
Uşak Haber Haberi
Uşak Jandarma HAYDİ Timi Kaçak Avlananları Tespit Etti

UŞAK HABERLER -Uşak Jandarma HAYDİ Timi, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleriyle birlikte kaçak avlanmayla mücadeleye yönelik denetim ve bilgilendirme faaliyeti icra etti.
Uşak İl Jandarma Komutanlığı HAYDİ Timi ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerince; Sivaslı Devlet Avlağı, Karahallı Devlet Avlağı ve Ulubey Devlet Avlağında 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanunu kapsamında denetim ve kontroller gerçekleştirildi. Avlaklarda karşılaşılan avcıların herhangi bir eksik belge ya da yasak yöntemle avcılık yapıp yapmadıkları kontrol edildi. Avcılara av popülasyonunun dengeli bir şekilde korunmasının sağlanması ve kurallara uygun bir av sezonu geçirmeleri için bilgilendirme yapıldı. 
Avlaklarda sabah saatlerinden itibaren başlayan bilgilendirme ve denetleme çalışmaları geç saatlere kadar devam etti. Çarşamba günü; Avlaklarda yapılan denetimlerde, 25 şahsın denetlendiği çalışmada 2 şahsa 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanununa aykırı olarak avcılık yapmaktan dolayı idari para cezası uygulandı.
Kaynak: Editör:
Etiketler: Uşak, Jandarma, HAYDİ, Timi, Kaçak, Avlananları, Tespit, Etti,
Yorumlar
Haber Yazılımı