BTP Uşak Belediye Başkan Adayı Orhan Uğur Esnaf Odalarını Ziyaretleriyle Çalışmalarına Devam Etti!
Haber
19 Şubat 2024 - Pazartesi 21:49
 
BTP Uşak Belediye Başkan Adayı Orhan Uğur Esnaf Odalarını Ziyaretleriyle Çalışmalarına Devam Etti!
Uşak Haber Haberi
BTP Uşak Belediye Başkan Adayı Orhan Uğur Esnaf Odalarını Ziyaretleriyle Çalışmalarına Devam Etti!

UŞAK HABERLER -  Bağımsız Türkiye Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı Orhan Uğur, seçim startını verdiği günden beri hummalı bir çalışmalarda bulunuyor. Bu kapsamda Başkan Adayı bugün Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Atalay Savaş’ı ve Uşak Aşçılar ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Şeref Parlas’ı makamında ziyaret etti. Bağımsız Türkiye Partisi Uşak Belediye Başkan Adayı Orhan Uğur’a; BTP Uşak İl Başkanı Halil İbrahim Çakın ve Uşak İlinin en genç Belediye Başkan adayı olarak seçimlere adını yazdıran, Bağımsız Türkiye Partisi Sivaslı İlçe Belediye Başkan Adayı Hasan Kazan ile Uşak BTP Gençlik Kolları Başkanı Osman Çakın eşlik etti.
 
 
  BTP Uşak Belediye Başkan Adayı Orhan Uğur ve yanında ki heyet ilk önce Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Atalay Savaş’ı makamında ziyaret etti. Oda Başkanlığının yeni yerinin hayırlı uğurlu olsun dileklerini ileten Başkan Adayı Orhan Uğur, Başkan Atalay Savaş’a sıcak ev sahipliği için teşekkür etti.
 
 
    BTP Uşak Belediye Başkan Adayı Orhan Uğur ve yanında ki heyetin diğer ziyaret adresi Uşak Aşçılar ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Şeref Parlas oldu. BTP Uşak Belediye Başkan Adayı Orhan Uğur kendilerini ağarlayan Başkan Şeref Parlas’a teşekkür etti.
 
 
Ziyaretlerine diğer meslek odalarıyla devam edeceğini belirten Başkan Adayı Orhan Uğur, ziyaretin anısına Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Atalay Savaş ve Uşak Aşçılar ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Şeref Parlas’la fotoğraf çektirdi.
Kaynak: Editör:
Etiketler: BTP, Uşak, Belediye, Başkan, Adayı, Orhan, Uğur, Esnaf, Odalarını, Ziyaretleriyle, Çalışmalarına, Devam, Etti!,
Yorumlar
Haber Yazılımı