CHP’de Milletvekili Aday Adaylığını Mimar Emre Ünlütürk'te Açıkladı ve Bende Varım Dedi!
Haber
20 Mart 2023 - Pazartesi 23:06
 
CHP’de Milletvekili Aday Adaylığını Mimar Emre Ünlütürk'te Açıkladı ve Bende Varım Dedi!
Politika Haberi
CHP’de Milletvekili Aday Adaylığını Mimar Emre Ünlütürk'te Açıkladı ve Bende Varım Dedi!

Mimar Emre Ünlütürk’ün CHP Uşak İl Başkanlığına yaptığı aday adaylığı başvurusu nedeniyle tören düzenlendi. Ünlütürk’ün yakınlarının yanı sıra CHP Uşak İl Başkanı Koray Akgün, CHP Uşak Merkez İlçe Başkanı Uğur Dümen, CHP Uşak Kadın Kolları Başkanı Ayşe Ayaz, CHP Uşak Milletvekili adayı Doktor Ali Karaoba ve çok sayıda partili katıldı.
 
 
CHP Uşak İl Başkanı Koray Akgün ve 14 Mayıs Yerel seçimleri için CHP’den Uşak Milletvekili aday adaylığı başvurusunu yapan Mimar Emre Ünlütürk ile birlikte gazetecilere açıklamada bulundu.
 
 
Mimar Emre Ünlütürk açıklamasında şunları söyledi; "Ben Mimar Emre ÜNLÜTÜRK, çok vaktinizi almadan, sizleri yormadan kısa bir açıklama yapmak istiyorum. İlk olarak, bildiğiniz ve gördüğünüz gibi, çok yakın bir zaman önce ülke olarak büyük bir felaket yaşadık. Depremlerde ve sellerde hayatını kaybeden herkese Allah’tan rahmet, geride kalanlara şifalar ve sabır diliyorum. AYRICA, geçtiğimiz Cumartesi günü andığımız 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi’nin 108. Yılında güzel vatanımız uğruna Malazgirt’te, Kıbrıs’ta, Kore’de, Çanakkale’de ve Kurtuluş Savaşımızda canlarını, kanlarını feda eden tüm şehitlerimize, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına Allah’tan rahmet, gazilerimize de can sağlığı diliyor, minnetle anıyoruz.
 
 
Özel sektörde ve yerel yönetimlerde ve son olarak kamu sektöründe Devlet memuru bir Mimar olarak, yıllardır yürüttüğüm çalışmalarda, Van’dan Elazığ’a, Artvin’den Rize’ye, İzmir’den Kilis ve Antep’e, ülkemizin kuzeyinden güneyine, doğu ve güney doğusundan Ege Bölgemize ve özellikle de son 10 yıldır Uşak vilayetimiz olmak üzere, çok çeşitli bir coğrafyada deprem, sel, yangın gibi afetlerle mücadele ve ertesindeki İyileştirme faaliyetleri noktasında,  tüm yetkinliğim ve tecrübemle konumumun ve mesleğimin gereklerini yerine getirmeye çalıştım.
 
 
Ancak, bu çalışmaları yaparken, durumlarına yardımcı olmaya, yaralarını sarmaya ve hizmet etmeye çalıştığım afetzede vatandaşlarımızın takdir ve teşekkürlerini aldığım kadar, ilkesiz ve öngörüden uzak planlamaların ve bunları yürüteceği düşünülen liyakatsiz ve sorumsuz atamaların günü kurtarmaya yönelik yaptıkları çalışmaların yol açtığı aksaklıklara, yanlışlıklara da şahit oldum. Bütün bu felaketlerin ve getirdiği olumsuzlukların, öncelikle insana, bilime, ahlaka, alın terine ve liyakate önem veren demokratik bir Devlet ve çağdaş medeniyet seviyesine ulaşmış bir toplum düzeni ile çözülebileceğine olan inancımdan ötürü;14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçimlerde, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’nu Cumhurbaşkanı olarak seçtirmek, Millet İttifakını da sandıktan 1.Parti olarak çıkartmak için ve ülkemizin demokratik, aydınlık geleceği için yapacağımız çalışmalardan dolayı, 16 Mart 2023 tarihi itibariyle yıllardır dikkatle ve özenle sürdürdüğüm devlet memurluğu görevimden istifa ettim. 18 Mart Cumartesi günü de, Ankara ya, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezine giderek Uşak İlimizden Milletvekilliği Aday adaylığı başvurumu tamamladım.
 
 
El ele, birlikte ve birleşerek hedefimize ulaşabileceğimize olan inancımla, hangi aday adayı arkadaşımız, milletvekili adayı seçilirse seçilsin, elimden gelen desteği vereceğimi beyan ederek, bu süreçte, Milletvekili aday adayı olmam noktasında beni destekleyen, cesaretlendiren Cumhuriyet Halk Partili değerli büyüklerime, aileme ve yakın dostlarıma, mesai arkadaşlarıma, çeşitli parti ve görüşlerden, doğulusundan batılısına tüm arkadaşlarıma, vakit ayırarak açıklamamı dinleyen sizlere ve tüm Uşaklı hemşerilerime teşekkür ediyorum. Sağ olun var olun’’dedi.
 
Fotoğraf çekimi  ile toplantı sona erdi.
Kaynak: Editör:
Etiketler: CHP’de, Milletvekili, Aday, Adaylığını, Mimar, Emre, Ünlütürk'te, Açıkladı, ve, Bende, Varım, Dedi!,
Yorumlar
Haber Yazılımı