İsmet Akın Seçim Çalışmalarına Esnaf Ziyaretleriyle Devam Etti!
Haber
26 Mart 2023 - Pazar 21:41
 
İsmet Akın Seçim Çalışmalarına Esnaf Ziyaretleriyle Devam Etti!
Politika Haberi
İsmet Akın Seçim Çalışmalarına Esnaf Ziyaretleriyle Devam Etti!

UŞAK HABERLER - 14 Mayıs genel seçimlerinde CHP’den Milletvekili aday adaylığını açıklayan İş İnsanı İsmet Akın seçim çalışmalarına başladı. Esnafları ziyaret eden Akın, esnafların sıkıntılarını bildiklerini, Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı seçildiğinde çözüme kavuşacağını söyledi.
 
 

 Kahvehaneler ve İşyerleri ziyaretinde  vatandaşlarla sohbet eden İsmet Akın her zaman halkının yanında olduğunu belirtti. İsmet Akın ile vatandaşların sıcak ve samimi sohbeti gözlerden kaçmadı. Seçim çalışmalarına start verdikten sonra performansı ile göz dolduran İsmet Akın esnaf ve vatandaşları ziyareti olumlu tepkiler aldı. İsmet Akın ziyaretleri ile ilgili yapmış olduğu açıklamasında; "Seçim çalışmalarımız hızla devam ediyor, başaracağız. Söz verdik Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye'nin 13. Cumhurbaşkanı olacak. Çalışacağız, Kazanacağız’’ ifadelerini kullandı.
 
 
 
14 Mayıs genel seçimlerinde CHP’den Milletvekili aday adaylığını açıklayan İş İnsanı İsmet Akın ayrıca yarın saat 16.00’da Cumhuriyet Partisi İl Başkanlığında bir basın açıklaması yapacak. İsmet Akın tüm Cumhuriyet Halk Partilileri yarın ki basın açıklamasına davet etti.
 
 
Kaynak: Editör:
Etiketler: İsmet, Akın, Seçim, Çalışmalarına, Esnaf, Ziyaretleriyle, Devam, Etti!,
Yorumlar
Haber Yazılımı