Kurtuluş Mahallesi Sakinleri E- Devlet Çıktılarını Ücretsiz Alıyor!
Haber
26 Ocak 2024 - Cuma 20:10
 
Kurtuluş Mahallesi Sakinleri E- Devlet Çıktılarını Ücretsiz Alıyor!
Kurtuluş Mahallesi Muhtar adayı Mustafa Özdemir projelerini muhtar seçilmeden uygulamaya başladı.
Uşak Haber Haberi
Kurtuluş Mahallesi Sakinleri E- Devlet Çıktılarını Ücretsiz Alıyor!

UŞAK HABERLER - Kurtuluş Mahallesi Muhtar adayı Mustafa Özdemir projelerini muhtar seçilmeden uygulamaya başladı. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Kurtuluş Mahallesinde muhtar adaylığını açıklayan Mustafa Özdemir’in projeleri Uşak’ta gündem oldu. Birçok muhtar adayların projelerinden farklı olan Kurtuluş Mahallesi muhtar adayı Mustafa Özdemir, 1 Eylül Caddesinde bulunan kendisine ait Foto Palmiye ve Baskı Merkezinde Kurtuluş Mahallesinde ikamet edenlerden E- Devlet çıktı ücreti almıyor. Kurtuluş Mahallesi sakinleri bu kendilerine özel uygulamadan çok memnun oldukları gözlemlendi.
 

 
 

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Kurtuluş Mahallesinde muhtar adaylığını açıklayan Mustafa Özdemir’in projeleri Uşak’ta gündem oldu. Birçok muhtar adayların projelerinden farklı olan Kurtuluş Mahallesi muhtar adayı Mustafa Özdemir, 1 Eylül Caddesinde bulunan kendisine ait Foto Palmiye ve Baskı Merkezinde Kurtuluş Mahallesinde ikamet edenlerden E- Devlet çıktı ücreti almıyor. Kurtuluş Mahallesi sakinleri bu kendilerine özel uygulamadan çok memnun oldukları gözlemlendi.

 

 

 Kurtuluş Mahallesi Muhtar adayı Mustafa Özdemir’in projeleri çok konuşulacak türden. Mahalli seçimler öncesi bir çok proje hazırlayan Mustafa Özdemir, daha muhtar seçilmeden projelerini tek tek hayata geçiriyor. Mahallesinde ikamet eden herkesin E-Devlet çıktılarından ücret almıyor.

 

 

  Kurtuluş Mahallesi Muhtar Adayı Esnaf Mustafa Özdemir Muhtar olarak seçildiğinde maaşını mahallenin hizmetinde bulunacağı vaadinde bulunmuştu. İlkler Şehri Uşak’a yakışan bu vaadin havada kalmayacağını projeleri ile ispatlıyor. Her mahalle sakinlerinde istedikleri ulaşılabilir muhtar. Kurtuluş Mahallesinde 1 Eylül Caddesinde Fotoğrafçılık ve Baskı Merkezi işi ile uğraşan Esnaf olan Mustafa Özdemir’in bir büyük vaadi de sadece Pazar günleri hariç hergün saat 08;30 ile 19.00 arasında mahalle sakinleri muhtarlarına ulaşabilme imkanı bulacaklar.

 

 

  Kurtuluş Mahallesi sakinleri Mustafa Özdemir’in muhtarlık döneminde projelerinden olan Whatsaap iletişimle de muhtarlarına ulaşabilecekler. Böylelikle teknoloji çağının nimetlerinden yararlanacaklar.

 

İşte Kurtuluş Mahallesi Muhtar adayı Mustafa Özdemir projelerininden bazıları;

 

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Kurtuluş, Mahallesi, Sakinleri, E-, Devlet, Çıktılarını, Ücretsiz, Alıyor!,
Yorumlar
Haber Yazılımı