Özkan Yalım Güvercin Sevenlerle Bir Araya Geldi!
Haber
31 Ocak 2024 - Çarşamba 11:22
 
Özkan Yalım Güvercin Sevenlerle Bir Araya Geldi!
Uşak Haber Haberi
Özkan Yalım Güvercin Sevenlerle Bir Araya Geldi!

UŞAK HABERLER - CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım 31 Mart yerel seçimlerinde dur durak vermeden çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda dün gece Kuşçular Kıraathanesin de ki kuş sevenlerle bir araya geldi. Özkan Yalım ve Kuşçular arasında sıcak samimi sohbetler gözden kaçmadı.
 


 Kuşçular Kıraathanesi ziyaretinde CHP Uşak İl Sevinç Yazgan, Merkez İlçe Başkanı Uğur Dümen çok sayıda partilinin yanı sıra İYİ partiden istifa edip CHP saflarına katılan İş insanı Tolga Pirinçci ve yıllardır Kuşçular derneğine üye olan Uşak ilinin sevilen simalarından Ümit Ayvar, CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım’a eşlik ettiler. 
 

 

 Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette CHP Uşak İl Başkanı Sevinç Yazgan yapmış olduğu konuşmasında sosyal belediyecilik projelerinden bahsetti; Başkan Yazgan ayrıca CHP Belediyeciliğin ve Özkan Yalım’ın projelerinden bahsetti. Uşak İlinin yeterince tanıtılmadığını vurgulayan Yazgan; Uşak Belediyesini kazandıklarında tanıtıma çok önem vereceklerinin altını çizdi.
 
 

 CHP Uşak İl Balkanı Sevinç Yazgan’ın konuşmasının ardından CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım konuşmasını yaptı. 12 büyük projesinin olduğunun altını çizen Yalım, vizyon proje ismini verdiği Termal suyla ısıtma projesinden bahsetti. Özkan Yalım Uşak Belediye Başkanı seçildiğinde dar gelirli  ailelerin yaşadığı  bölgelere daha fazla hizmet verileceğini vurguladı. 
 

 CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım; Kuşçular Kıraathanesin de kendini yabancı hissetmediğini daha önce ki yıllarda  kendisinin güvercin yetiştirdiğinin altını çizdi. Özkan Yalım Kuşçular Kıraathanesinde bulunan güvercin sevenlerin dertlerini dinledi. Çözüm konusunda Belediye Başkanı olduğunda söz veren Yalım;  3 Dönem CHP milletvekili seçildiğini bu sefer de Belediye Başkanı olarak Uşak'a hizmet vermek istediğini söyledi.
 

 CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım tek tek projelerini anlattığı konuşmalarının sonunda bir güzel sürpriz ile karşılaştı. Kuşçular Kıraathanesinde çekiliş yapıldı. Çekilişte Özkan Yalım yazılı kağıdı bulan Güvercin sevenlere güvercin hediye edildi. Özkan Yalım Kuşçular Kıraathanesin de bulunan Güvercin sevenlerin bu sürpriz karşısında memnuniyetini dile getirdi. 
 

CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım Kuşçular Kıraathanesinde gördüğü ilgiden memnun kaldığını dillendirdi ve sorunlarını çözeceklerini belirtti. Hatıra fotoğraflarının çekimi sonrası ziyaret sona erdi.

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Özkan, Yalım, Güvercin, Sevenlerle, Bir, Araya, Geldi!,
Yorumlar
Haber Yazılımı