Uşak’ın Lezzet Durağı Emine Pasta & Kurabiye Evi
Haber
29 Temmuz 2022 - Cuma 19:52
 
Uşak’ın Lezzet Durağı Emine Pasta & Kurabiye Evi
Uşak Haber Haberi
Uşak’ın Lezzet Durağı Emine Pasta & Kurabiye Evi

UŞAK HABERLER - Uşak’ta Mehmet Topaç Bulvarı (Şeref Caddesi) üzerinde bulunan Emine Pasta & Kurabiye evi Uşaklıların lezzet durağı oldu.

 

 

Emine Pasta & Kurabiye evi İşletme Sahibi Emine Hızlıer Tunçer; “Yaklaşık 15 senedir Uşaklıların hizmetindeyiz. İlk olarak evde sipariş üzerine ikramlıklar yapmaya başladım, Uşak’ta ilk sipariş üzerine ev kurabiyesi yapan cafeyi ben açtım. Uşaklılara hizmet etmekten dolayı çok memnunum ve mutluyum. Emine Pasta & Kurabiye evinde kurabiyenin yanı sıra kekler, sarma, reçeller (vişne, çilek, kayısı şeftali), turşular (acır, salatalık), günlük yumurta, kahvaltılık soslar, mevsimine göre organik ev yapımı ürünleri sipariş üzerine müşterilerimizin memnuniyetine sunuyoruz.

 

Özel günlerinizde ikramlarınızı sipariş üzerine yapıyoruz. Ürünlerimiz ev yapımı olup tereyağlıdır ve koruyucu içermez. Çoğu kendime ait tarifler ile başka yerde bulamayacağınız lezzeti bizim işletmemizde bulabilirsiniz. müşterilerimizin mennuniyeti bizim için çok önemlidir, onun  için yaptığımız bütün ürünlerimize sevgimizi katıyoruz. Yaptığımız ürünleri instagram adresim emine_pasta_kurabiye_evi üzerinden takip edebilirsiniz.”

 

Adres : Kemalöz Mahallesi Mehmet Topaç Bulvarı No:98/A

İletişim Numarası : 0544 250 40 65

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak: (UH) - www.usakhaberler.com Editör: Ramazan Güner
Etiketler: Uşak’ın, Lezzet, Durağı, Emine, Pasta, &, Kurabiye, Evi, Emine Pasta &
Haber Videosu

Web Tv'de Görüntüle

Bu videoyu yorumlamak ve paylaşmak için ayrıca tıklayın.

Yorumlar
Haber Yazılımı