Uşaklı Balkan Göçmenleri 10. Balkan Şenliğine Katılıyor!
Haber
13 Ekim 2023 - Cuma 10:34
 
Uşaklı Balkan Göçmenleri 10. Balkan Şenliğine Katılıyor!
Uşak’ta yaşayan Balkan Göçmenleri 1 yıl önce bir araya gelip İzmir Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Uşak Şubesini kurmuştu.
Uşak Haber Haberi
Uşaklı Balkan Göçmenleri 10. Balkan Şenliğine Katılıyor!

UŞAK HABERLER -  Uşak’ta yaşayan Balkan Göçmenleri 1 yıl önce bir araya gelip İzmir Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Uşak Şubesini kurmuştu. Kurucu başkan Gülay Danacı önderliğinde kurulan kısa adı BAL-GÖÇ olan Balkan Göçmenleri Derneği faaliyetlerine devam ediyor. Dernek faaliyetleri kapsamında dün dernek binasında bir araya gelen Uşaklı Balkan Göçmenleri, İzmir’de her yıl geleneksel olarak düzenlenen Balkan Şenliğine katılım için kararlar aldı.
 
 
 
 
 İzmir Balkan Göçmenleri Kültür Ve Dayanışma Derneği Uşak Şube Başkanı Gülay Danacı’nın yönetiminde yapılan toplantıda Pazar günü İzmir Sarnıç Piknik alanında düzenlenecek 10. Balkan Şenliğine katılım sağlanması ve derneklerinin diğer faaliyetleri ile ilgili fikir alışverişinde bulunundu.
 
 
 
 
 Uşak’ta yaşayan Balkan Göçmenlerinin kurduğu dernek, 1 yıl önce faaliyete geçmiş ve birçok etkinliklerle bir araya gelmişti. Dün dernek binasında bir araya gelen Uşak Balkan Göçmenleri Derneği yönetimi ve üyeleri ileri tarihte yapılacak faaliyet ve etkinlikleri konuştu.
 
 
 
 
Kaynak: (UH) - www.usakhaberler.com Editör:
Etiketler: Uşaklı, Balkan, Göçmenleri, 10., Balkan, Şenliğine, Katılıyor!,
Yorumlar
Haber Yazılımı