Vali Dr. Turan Ergün, Nüfus Personeli Eğitim Programına Katıldı
Haber
18 Eylül 2022 - Pazar 00:46
 
Vali Dr. Turan Ergün, Nüfus Personeli Eğitim Programına Katıldı
Uşak Haber Haberi
Vali Dr. Turan Ergün, Nüfus Personeli Eğitim Programına Katıldı

UŞAK HABERLER - Vali Dr. Turan Ergün, 2022 yılı Hizmet İçi Eğitim faaliyetleri kapsamında Uşak, Bolu, Kırıkkale, Sinop ve Mardin illeri ile eş zamanlı olarak ilimizde de gerçekleştirilen Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğü personeli eğitim programına katıldı.

Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen eğitim programına Vali Dr. Turan Ergün’ün yanı sıra Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Nüfus Hizmetleri Daire Başkanı Arif Oltulu, Personel ve Mali İşler Daire Başkanı Doğan Dinç, Vali Yardımcısı İsmail Erdoğan, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Huriye Akyol, İlçe Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürleri ve personelleri katıldı.

Program, Biyometrik Veri Sistemi, Nüfus Digital Arşiv, Adres Kayıt sistemi, Alo 199 İletişim Merkezi, e-Devlet Uygulamaları, Konsept Nüfus Müdürlükleri başta olmak üzere yapılan yeniliklerin anlatıldığı bir tanıtım videosunun yayınlanmasıyla başladı. 

Nüfus Personeli Eğitim Programında bir konuşma yapan Vali Dr. Turan Ergün, “Bakanlığımız Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından, 5 ilde eş zamanlı olarak yürütülen ve İl/İlçe Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüklerimizde görevli 59 personelimize yönelik olarak gerçekleştirilen eğitim programının vatandaş odaklı etkin hizmet anlayışına önemli katkı sağlayacağına inanıyorum. Sosyal medya ve iletişim, nüfus hizmetlerinde dijital dönüşüm, konsept nüfus müdürlüğü uygulamaları ile vatandaş odaklı etkin hizmet anlayışı gibi konuları kapsayan eğitim; personelimizin daha nitelikli hizmet vermelerine katkı sağlayacaktır.  Daire başkanlarımız Arif Oltulu ve Doğan Dinç başta olmak üzere katkı ve katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

Uşak Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emre Vadi Balcı’ın sosyal medya ve iletişim konulu sunumuyla başlayan eğitim programı Daire başkanları Arif Oltulu ve Doğan Dinç’in sunumlarıyla sona erdi. 
Kaynak: Editör:
Etiketler: Vali, Dr., Turan, Ergün,, Nüfus, Personeli, Eğitim, Programına, Katıldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı