Yılmaz Bey Çiğ Köfte Salonu Uşaklıların Hizmetine Açıldı!
Haber
22 Ekim 2023 - Pazar 22:51
 
Yılmaz Bey Çiğ Köfte Salonu Uşaklıların Hizmetine Açıldı!
Taze, sağlıklı ve doğal malzemelerle hazırlanan Yılmaz Bey Çiğ Köfte dün düzenlenen açılış töreni ile hizmete açıldı.
Uşak Haber Haberi
Yılmaz Bey Çiğ Köfte Salonu Uşaklıların Hizmetine Açıldı!

UŞAK HABERLER - www.usakhaberler.com
 
 
 
 
 Çiğ Köfte günümüzün hayatın vazgeçilmez tatlarından oldu. Taze, sağlıklı ve doğal malzemelerle hazırlanan Yılmaz Bey Çiğ Köfte dün düzenlenen açılış töreni ile hizmete açıldı.
 
 
 
 
Uzun yıllardır Uşak Belediyesinde başarılı bir hayatının ardından emekli olan aynı zamanda Hizmet İş Sendikası Uşak Şube Başkanlığının yönetiminde Kültür Komite Başkanlığını da hizmet vermiş Abdullah Yılmaz’a ait olan Yılmaz Çiğ Köfte işletmesi dün görkemli açılış töreni ile Uşaklıların hizmetine açıldı.
 
 
 
 
  Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Şehit İsmail Çetin Caddesi no; 10’da Uşaklıların hizmetine açılan Yılmaz Bey Çiğ Köfte Salonunda her damak tadına uygun taze, acılı, acısız, sağlıklı ve doğal malzemelerinin kullandığı çiğ köfteleri gönül rahatlığı ile tüketiliyor.
 
 
 
 
Yılmaz Bey Çiğ Köfte Salonunun açılış törenine ilgi yoğun oldu. CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba, Eski Hizmet İş Sendikası Uşak Şube Başkanı Recep Sorkun, Uşak Ülkü Ocakları Başkanı Gürkan Uğrasız, Fetih Gençlik Merkezi Başkanı İsmet Çambel, Yavuz Gayrimenkul işletme Sahibi Mesut Yavuz, Uşak Belediye Su Kanal Müdürlüğü şeflerinden Kemal Tural, Mustafa Karahan, Elmalıdere Mahallesi muhtar adayı Recep Gürcan, ve çok sayıda davetli katıldı.
 
 
 
 
  Açılış töreninde davetlilere Yılmaz Bey Çiğ Köftelerinden ve tavuklu pilav ikram edildi. Meşhur Adıyaman Çiğ Köftecisi Kadir Usta’nın Uşak Şubesi olarak açılan Yılmaz Bey Çiğ Köfte Salonunun açılışı dualarla yapıldı.
 
 
 
 
 Yılmaz Bey Çiğ Köfte Salonunun açılış kurdelesini Hizmet İş Sendikası Uşak Şube eski Başkanı Recep Sorkun ve kıymetli eşi Ayfer Sorkun, İşletme Sahibi Abdullah Yılmaz ve eşi Zeynep Yılmaz hep beraber dualar eşliğinde kesti. Açılış kurdelesi kesiminde bir konuşma yapan Efsane Başkan Recep Sorkun, açılış törenine katılan herkese teşekkür etti. Konuşmasında Sorkun ayrıca işletme sahibi Abdullah Yılmaz’la Hizmet İş Sendikası Uşak Şubesinde başarılı bir şekilde beraber çalıştıklarını onu bir evladı olarak gördüğünü belirtti.  Açılış kurdelesini CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba ile birlikte keseceklerini ama milletvekilinin yoğunluğunda dolayı açılıştan erken ayrılmak zorunda kaldığını da belirtti. Açılış törenine ayrıca katılan Uşak Haberler ekibine de teşekkür etti.
 
 
 
 
  Açılış töreninde bir konuşma yapan Yılmaz Bey Çiğ Köfte Salonu işletme sahibi Abdullah Yılmaz’da davete icap eden, arayan, çiçek gönderen tüm dost, arkadaş ve akrabalarına teşekkür etti. Yılmaz Bey Çiğ Köfte Salonun da çeşitli kampanyalarla Uşaklılara en iyi şekilde hizmet edeceklerini vurgulayan İşletme sahibi Abdullah Yılmaz herkesi işletmesine davet etti.
 
 
 
 
  Yılmaz Bey Çiğ Köfte Salonu Adres;
 Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Şehit İsmail Çetin Caddesi No;10
 İletişim; İşletme Sahibi Abdullah Yılmaz 0 532 410 31 81
 
 
 
 
  Bizde Uşak Haberler olarak Yılmaz Bey Çiğ Köfte Salonunun öncelikle işletme sahipleri Abdullah Yılmaz ile eşi Zeynep Yılmaz’a ve tüm Uşaklılara hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulunur, bol kazançlar dileriz..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kaynak: (UH) - www.usakhaberler.com Editör: Halil Çavuşoğlu
Etiketler: Yılmaz, Bey, Çiğ, Köfte, Salonu, Uşaklıların, Hizmetine, Açıldı!,
Yorumlar
Haber Yazılımı