Asil Mobilya’dan Dev Kampamya!
Haber
13 Aralık 2023 - Çarşamba 21:00
 
Asil Mobilya’dan Dev Kampamya!
Uşak İlinin en büyük Mobilya Markalarından olan Asil Mobilya’dan dev kampanya.
Uşak Haber Haberi
Asil Mobilya’dan Dev Kampamya!

UŞAK HABERLER - Uşak Merkez Kurtuluş Mahallesi 1 Eylül Caddesi No;59 adresinde Uşaklılara hizmet veren 6 Katlı Mobilya Mağazası Asli Mobilya yılbaşı öncesi dev kampanyaya imza attı. 
 

 

6 Katlı Mobilya Mağazası Asil Mobilya’da evlenecek çiftler ve evini yenilecek herkesin mobilya ürünlerini uygun fiyatla alıp,  her bütçeye uygun fiyatlarla hizmet vermeye devam ediyor.
 

 ASİL MOBİLYA CEBİNİZE İYİ GELECEK!
 
Asil Mobilya 31 Aralık  2023 tarihine kadar bir çok üründe kampanya fırsatı sunuyor. Asil Mobilya Kredi Kartıyla Yapacağınız Alışverişler de Peşin Fiyatına 9 Taksit İmkanı sağlıyor. Yılbaşına kadar sürecek kampanya da evlenecek çiftler ve evini yenilecek olanlara bir çok ürün bulunmakta.
 
Kampanya’da en dikkat çekici ürünlerden biri de Koltuk Takımında. Koltuk Takımı sadece 19.999 TL. Yüzde yüz MDF Yatak Odası takımı alan herkes hediyesini kapıyor. Çift kişilik Yatak Baza Başlık hediyesiyle Yatak Odası Takımı sadece 29.999 TL.
 
UCUZLUĞUN KEYFİNİ ÇIKARTIN!
 
 Asil Mobilya gençleri unutmayıp onlara özel kampanya da yer verdi. Genç Odası Takımı alan herkese Bilgisayar ve çalışma koltuğu aynı zamanda Tek kişilik Yatak Baza Başlık hediye. Hediyeli Genç Odası Takımı sadece 19.999 TL. Öğrencilerimize özel ürünler bunlarla sınırlı değil. Ders çalışma masası sadece 1.699 TL. T.K. Yatak Baza Başlık seti ise sadece 7.900 TL. 
  Asil Mobilya’da kampanya ürünleri saymakla bitmiyor. Şık ve kullanışlı salonumuzun vazgeçilmezi 6 kişilik Salon Masası sadece 11.999 TL. ayrıca 6 Sandalyeli Masa Takımı da sadece 4.900 TL. 
 
 

TV KEYFİNE DÜŞKÜNLERE ÖZEL
 
TV keyfini çıkartanları da unutmayan Asil Mobilya kampanyaya Şömineli Tv Sehpasını da ekledi. Şık görünüşü ile TV keyfinize keyif katacak Şömineli TV Sehpası sadece 2.999 TL.   Kullanışı ile ve az yer kaplamasıyla çokça tercih edilen akıllı sehpa fiyatı sadece 1.499 TL.
 
ÇOCUKLARIMIZA ÖZEL KAMPANYA
 
Asil Mobilya çocuklarımızı da unutmadı. Yavrulu Ranza Merdivenli sadece 9.999 TL. 4 Kapaklı kullanışı ile çok şık görüntüsüyle dolap fiyatı sadece 7.999 TL. LUX Kanepe fiyatı sadece 6.900 TL. Misafirlerimizi ağarladığımız salonumuzun vazgeçilmezi Köşe Takımı sadece 7.900 TL.  1 adet ikili 2 adet de tekli olmak üzere Çay seti fiyatı sadece 3.999 TL. 
 

 Asil Mobilya’da çiftli Salıncak ve Tekli Salıncaklarda kampanyaya dahil edildi. Çiftli Salıncak fiyatı sadece 7.999 TL iken tekli salıncak fiyatı da sadece 4.999 TL.
  31 Aralık 2023 tarihine kadar sürecek Yılbaşı kampanyasında ki ürünleri 6 katlı mağazada gelip görüp inceleyip alabilirsiniz. 6 Katlı Mobilya Mağazası Asil Mobilya’da asansör vardır.
 
ASİL MOBİLYA ADRES; 
Kurtuluş Mahallesi 1 Eylül Caddesi No; 59 (6 Katlı Mobilya Mağazası)
Asil Mobilya 
İletişim No; 0533 604 50 08

Instagram Hesabından ürünleri ve kampanyaları takip edebilirsiniz
Instagram hesabı asilmobilyausak
Kaynak: Editör:
Etiketler: Asil, Mobilya’dan, Dev, Kampamya!,
Yorumlar
Haber Yazılımı