Ünlü Otel Firmalarından Turk Inn Hotels Uşak’ta!
Haber
18 Aralık 2023 - Pazartesi 23:02
 
Ünlü Otel Firmalarından Turk Inn Hotels Uşak’ta!
TURK INN HOTELS UŞAK’TA
Uşak Haber Haberi
Ünlü Otel Firmalarından Turk Inn Hotels Uşak’ta!

UŞAK HABERLER - Otel sektöründe büyük adımlarla hizmet veren Turk Inn Hotels artık Uşak’ta. Durak Mahallesi Şehit Mustafa Kemal Akın Sokak No; 3 adresinde daha önce faaliyette olan Grand Hotel Uzcan firmasının olduğu yerde Uşaklılara hizmet vermeye başlayan Turk Inn Hotels yolu Uşak’a düşen misafirlere konforlu, ekonomik ve kaliteli bir konaklama vadediyor.
 


 Turk Inn Hotels Uşak sorumlusu Murat Elmas Uşak Haberlere vermiş olduğu özel röportajında bilgiler verdi. Turk Inn Hotels’in Türkiye’de Ankara ve Bursa illerinde hizmet verdiğini belirten Murat Elmas Uşak’ı da tercih etmenin nedenlerini anlattı.
 

Uşak’ta da faaliyete başlayan Turk Inn Hotels sorumlusu Murat Elmas hem kendi tecrübesini hemde Turk Inn Hotels hakkında bilgiler verdi. Uşak’a yolu düşen misafirlere kişiye özel hizmet verdiklerinin altını çizen Murat Elmas misafirlerini özel hissetmeleri için hizmet verdiklerini belirtti.
 

Turk Inn Uşak sorumlusu Murat Elmas; Turk Inn Hotels olarak 3 çeşit odalarının mevcut olduğunu teraslı Superior Odalarının ve Standart odalarının ve Ekonomy odalarının özelliklerinden bahsetti. Otelin odalarında misafirlere odaya özel banyo, havlu, banyo bukleti, saç kurutma makinesi, uydu yayını düz ekran TV, ücretsiz Wi-Fi, telefon gibi olanaklar sunuluyor ifadelerini kullandı.
 

Turk Inn Hotels’de ayrıca misafirlerini oda kahvaltı konseptiyle ağırlıyor. Misafirlere her sabah taze ürünlerle özenle hazırlanmış kahvaltı menüleri sunuluyor. Kentin göbeğinde bulunan Turk Inn Hotels merkezde olup yürüme mesafesinde olup ayrıca aracıyla seyahat eden misafirler için otelde otopark alanı da bulunuyor.
 

TURK INN HOTELS UŞAK 
ADRES; Durak Mahallesi Şehit Mustafa Kemal Akın Sokak No; 3
İLETİŞİM NUMARASI; 05073028850
İNTERNET ADRESİNDEN REZERVASYON 
www.reikartz.com.tr
Kaynak: Editör:
Etiketler: Ünlü, Otel, Firmalarından, Turk, Inn, Hotels, Uşak’ta!,
Yorumlar
Haber Yazılımı