Bayram Reklam’dan Esnaf Arkadaşlarına Takdire Şayan Jest!
Haber
26 Ekim 2023 - Perşembe 22:38
 
Bayram Reklam’dan Esnaf Arkadaşlarına Takdire Şayan Jest!
Uşak Haber Haberi
Bayram Reklam’dan Esnaf Arkadaşlarına  Takdire Şayan Jest!

UŞAK HABERLER - Bayram Reklam’dan Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı nedeniyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi esnaf arkadaşlarına anlamlı hediye dağıttı.  Yıllardır Uşak iline Reklam şirketi olarak hizmet veren Bayram Reklam Cumhuriyetimizin kuruluşunun  100. Yılı nedeniyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi esnaf arkadaşlarına binlerce basılmış Cumhuriyetimizin kurucu Gazi Mustafa Kemal Atatürk portresini esnaf arkadaşlarına hediye etti. 
 

 
 
İslice Mahallesi 2. Gümüş Sokak No;1’de Uşaklılara yıllardır hizmet veren Bayram Reklam’ın işletme sahipleri Vedat Bayram ve Mehmet Bayram her yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında kendi imkanlarıyla hazırladıkları bayrak ve afişleri esnaf arkadaşlara dağıtıp bayram coşkusunu hep beraber yaşıyor. Bu yıl ise Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı nedeniyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi kendi imkanlarıyla bastırdıkları Atatürk portresini esnaflara hediye etti. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘’En Büyük Bayramdır, Kutlu Olsun’’ sözününde bulunduğu Atatürk Portresini esnaf arkadaşlar iş yerlerine astılar ve dükkanlarını süslediler. 
 
 
 
Uşak’ta Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı nedeniyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi esnaflarımız zaten bir çoğu iş yerlerine ve evlerinin balkonlarına Türk Bayrağı asarak Cumhuriyet Bayramını kutlama hazırlandıkları gözlemlendi. Bayram Reklam İşletme Sahipleri Vedat Bayram ve Mehmet Bayram’da Cumhuriyet Bayramı öncesi hazırladıkları bu anlamlı afişlerle esnaflardan büyük takdir topladı ve memnuniyet kazandı.
 
 
 
Atatürk Portresi hediyelerini alan ve  mikrofonlarımıza konuşan İslice Mahallesi esnafı bu anlamlı hediyeyi işletmelerinin camlarına astıklarını hep beraber Cumhuriyetimizin 100. Yılını coşkuyla kutladıklarını ve Bayram Reklam Şirketi sahiplerine teşekkür ettiklerini söyledi. Esnaflarımız Cumhuriyet Bayramı öncesi esnaf arkadaşlarının Atatürk Portresi gibi hediyelerin siyasi parti temsilcileri, milletvekili, Belediye Başkanı aday adaylarının, muhtar adaylarının ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarında böyle etkinlik yapması gerektiğini vurguladı. 
 
 
Bizde Uşak Haberler olarak Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı nedeniyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi esnaf arkadaşlara Atatürk Portresi hediye eden Bayram Reklam Şirketi sahipleri Vedat ve Mehmet Bayram’ı tebrik ve teşekkür ederiz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kaynak: (UH) - www.usakhaberler.com Editör: Halil Çavuşoğlu
Etiketler: Bayram, Reklam’dan, Esnaf, Arkadaşlarına, , Takdire, Şayan, Jest!,
Yorumlar
Haber Yazılımı