HASEL KİDS’de Kış Sezonu İndirimleri Başladı!
Haber
25 Ekim 2023 - Çarşamba 22:19
 
HASEL KİDS’de Kış Sezonu İndirimleri Başladı!
Uşak Haber Haberi
HASEL KİDS’de Kış Sezonu İndirimleri Başladı!

UŞAK HABERLER - Yaklaşan kış günlerinde Uşaklı ailelerini ve çocuklarını ısıtacak haber Hasel Kids çocuk giyim mağazasından geldi. Sarayaltı Mahallesi Nuri Şeker Caddesi No; 29 A’da (FOTO NEVZAT’ın eski yeri Yanı) Uşaklılara hizmet veren Hasel Kids çocuk ve bebek giyim mağazası piyasanın en uygun fiyatla satışını sunmaya devam ediyor.
 


Uşak ilinin tecrübeli ve sevilen pazarcı esnaflarından Hüseyin Yüksel’in oğlu olan genç girişimci Hasan Yüksel, çocuk ve bebek giyim sektöründe başarılı şekilde büyüyor. Yaz sezonunda açılışında büyük indirimlerle açılışı yapılan Hasel Kids çocuk ve bebek giyim mağazasında kış sezonunda tüm ürünlerde kampanya başlatıp piyasanın en uygun mağazası oldu. 50 TL’den başlayan çocuk ve bebek takımları başta olmak üzere yeni doğan bebek, çocuk genç giyim, uzun kollu kız erkek takımı, takım elbiseler, çanta, yeni doğan bebek takımları ve zıbın gibi ürünler çok uygun fiyatları Hasel Kids Mağazasında bulmak mümkün.
 
 
Uşak Haberler İnternet sitemize konu ile ilgili açıklamalarda bulunan  Uşaklı Genç Girişimci Hasan Yüksel şunları söyledi;  “Amacımız Uşak Halkına bebek ve çocuk giyim alanında kaliteli ürünleri en uygun fiyata sunmak ve bu çizgide hizmet veriyoruz. 22 yıldır pazarcılık yapan babam Hüseyin Yüksel’in tecrübesinden yaralanıp her hafta yeni ürünler ile ürün yelpazemizi genişletiyoruz. Halkımızın ve müşterilerimizin ilgisinden son derece memnunuz. Yaklaşan kış günlerinde sezon ürünlerinde büyük indirimler yaptığımız gibi tüm ürünlerimizde piyasanın en uygun fiyatları ile Uşaklılara hizmet veriyoruz. Şimdiden ciddi bir ilgiyle karşılaştık. Bebek ve çocuk giyim ihtiyacı olan herkesi mağazamıza davet ediyorum.” diye konuştu.
 
 
 
 
 
Kaynak: (UH) - www.usakhaberler.com Editör: Halil Çavuşoğlu
Etiketler: HASEL, KİDS’de, Kış, Sezonu, İndirimleri, Başladı!,
Yorumlar
Haber Yazılımı