ELÇİN MUSİC Muhteşem Açılış Töreni ile Uşaklıların Hizmetine Girdi!
Haber
14 Ekim 2023 - Cumartesi 21:37
 
ELÇİN MUSİC Muhteşem Açılış Töreni ile Uşaklıların Hizmetine Girdi!
Uşaklı müzisyenler Elçin Alçın ve Ersin Aydın Çiftinin yeni iş yerlerinin açılış töreni bugün düzenlenen muhteşem açılış organizasyonu ile Uşaklıların hizmetine açıldı.
Uşak Haber Haberi
ELÇİN MUSİC Muhteşem Açılış Töreni ile Uşaklıların Hizmetine Girdi!

UŞAK HABERLER - ELÇİN MUSİC Muhteşem Açılış Töreni ile Uşaklıların Hizmetine Girdi!
 
 
 
 
Uşaklı müzisyenler  Elçin Alçın ve Ersin Aydın Çiftinin yeni iş yerlerinin açılış töreni bugün düzenlenen muhteşem açılış organizasyonu ile Uşaklıların hizmetine açıldı. Açılış töreninde Uşaklı Müzik yıldızları bir araya geldi.
 
 
 
 
 Elçin Alçın ve Ersin Aydın Çiftinin yeni işyerleri Kurtuluş Mahallesi 2. Küçük Sokak no 5/A’da düzenlenen harika bir açılış töreni ile hizmete girdi. Açılış törenine birçok Uşaklı Müzisyen katıldı. Uşaklı müzisyenler açılış töreninde sahne aldı ve Elçin   Ersin Çiftinin yeni iş yerlerinin açılış töreni adeta mini konsere döndü.
 
 
 
 
 Açılış töreninde Uşaklı Mahalli sanatçılarımızdan Üstad Şaban Er, Ali Osman Şahin gibi bir çok değerli müzik dünyasının tanıdık isimleri bir araya geldi. Uşak müzik mecrasında müzisyenlerden Serap Engin Büyükaslan Çiftinin yanı sıra özellikle 100. Yıl  Aile Çay Bahçesinde canlı müzik ile  sahne alan Şan Müzik İşletme sahibi Ebru Mutlu Hoşgör çifti gibi sevilen sanatçılarımızda açılış törenine katılan isimlerden. Açılış töreninin açılış konuşmasını yapan ve açılış organizasyonu sunan Murat Şahintürk’ün performansı görülmeye değerdi. Uşaklı müzik dünyasının yakından tanıdığı konser ve ses kayıt stüdyonun sahibi İlker Aydın’da genç çifti açılış töreninde yalnız bırakmadı.
 
 
 
 
Uşak ilinin değerli müzisyenleri Melih Zengin ve Gökberk Gönültaş çello ile keman resitali ile dinleyenlere müthiş bir müzik dinletisi sundular. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından genç girişimci Elçin ve Ersin çifti misafirlerine işyerini gezdirdi. Açılış töreninde davetlilere çeşitli ikramlarda bulunundu.
 
 
 
 
  Kurtuluş Mahallesi 2. Küçük Sokak no 5/A’da Uşaklıların hizmetine giren ELÇİN MUSİC bütün müzik aletlerinin satışı mevcut. Düğün organizasyonlarının vazgeçilmez isimlerinden olan Elçin ve Ersin Çifti aynı zamanda müzik aletleri kursu veriyor. ELÇİN MUSİC’te Bağlama, Gitar, Keman, Piyano, Ney, Yan Flüt satışı ve dersleri verilmekte.
 
 
 
 
Bizde Uşak Haberler olarak ELÇİN MUSİC  İşletme sahibi başarılı genç girişimcilerinden ve müzisyenlerinden olan  Elçin ve Ersin Çiftine ve tüm Uşaklılara hayırlı, uğurlu olsun dileklerinde bulunur, bol kazançlar diliyoruz.
ELÇİN MUSİC Adres; Kurtuluş Mahallesi 2. Küçük Sokak no 5/A
İletişim numarası; Ersin Aydın; 0 538 574 26 79
Elçin Alçın ; 05520175257
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kaynak: (UH) - www.usakhaberler.com Editör:
Etiketler: ELÇİN, MUSİC, Muhteşem, Açılış, Töreni, ile, Uşaklıların, Hizmetine, Girdi!,
Yorumlar
Haber Yazılımı