TEÇ-SEN Ankara'ya Yürüyor
Haber
27 Temmuz 2023 - Perşembe 12:50
 
TEÇ-SEN Ankara'ya Yürüyor
Bolu’dan Ankara’ya yürüyerek eylem yapan TEÇ- SEN, 28 Temmuz 2023 Cuma Günü Saat 15.00'te Ankara Ulus Meydanında basın açıklamasıyla son bulacak.
Uşak Haber Haberi
TEÇ-SEN Ankara'ya Yürüyor

UŞAK HABERLER - Bolu Mengen'den, Ankara’ya  yürüyerek eylem yapan TEÇ- SEN, 28 Temmuz 2023 Cuma Günü Saat 15.00'te  Ankara Ulus Meydanında basın açıklamasıyla son bulacak.
 

 
 
 
TEÇ-SEN Uşak Şube Başkanı Emir Savaş; “Memuruyla emeklisiyle tıkanmış, tükenmiş ve yoksulluk deryasında boğulan, insanca yaşamak istiyorum diyen devlet memurları Bolu Mengen’de Genel Başkanımız Ümit DEMİREL'İN yapmış olduğu basın açıklamasının ardından Ankara'ya doğru olan yürüyüşü başlattı. Yürüme eylemimizin  4. Gününde TEÇ-SEN'nin ayak sesleri Ankara'dan duyulmaya başladı.” dedi
 
 
 
EMİR SAVAŞ; “YÜRÜME EYLEMİMİZ  4. GÜNÜNDE TEÇ-SEN'NİN AYAK SESLERİ ANKARA'DAN DUYULMAYA BAŞLADI! 
 
 
Başkan Emir Savaş yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Katılım Kısıtlamalarına ve Engellerine, Sıcak Hava ve Zorlu Rota Koşullarına Rağmen Başta Genel Başkanımız Ümit DEMİREL ve Yönetim Kurulumuzdan Oluşan Heyet Yürüyüşün Artık Son Düzlüğü Olan Ankara İl Sınırlarına Girmişlerdir.
 
 
Kamu Çalışanlarının Çözüm Bekleyen Sorunları İçin Başlattığımız Bu Hak Arama Yürüyüşümüzün Adım Sesleri , Ne Kadar Kulaklarını Tıkasalar da, Görmezden Gelseler de Artık Ankara'dan Duyulmaya Başladı.
 
 
Bolu-Mengen'de Başlattığımız  Hak Arama Mücadelemiz 28 Temmuz 2023 Cuma Günü Saat 15.00'te  Ankara Ulus Meydanında Basın Açıklamasıyla Son Bulacak.
 
 
Bu Yürüyüşün Başta Ülkemize ve Tüm Kamu Çalışanlarına Hayırla Vesile Olmasını Diler, Ankara Ulus Meydanında Görüşmek Üzere Diyoruz.” İfadelerine yer verdi.
 
 
 
 
 
Kaynak: (UH) - www.usakhaberler.com Editör:
Etiketler: TEÇ-SEN, Ankara'ya, Yürüyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı