Maydanoz Shoes Ayakkabı Mağazası Uşaklıların Hizmetine Girdi!
Haber
13 Ağustos 2023 - Pazar 22:42
 
Maydanoz Shoes Ayakkabı Mağazası Uşaklıların Hizmetine Girdi!
Maydanoz Shoes Ayakkabıcılık Mağazası Uşaklıların Hizmetine Açıldı!
Uşak Haber Haberi
Maydanoz Shoes Ayakkabı Mağazası Uşaklıların Hizmetine Girdi!

UŞAK HABERLER -  Şehrimiz Uşak’ta Genç Kadın girişimcilerimizden olan Çiğdem Özşahin bugün iş hayatına atıldı. Kentsel Dönüşümde bulunan Maydanoz Shoes Ayakkabı Mağazası bugün yapılan törenle Uşaklıların hizmetine girdi. Uşak Emeklilikte Yaşa Takılanlar SYD Derneği Başkanı Talip Yürük ve çok sayıda davetli katıldı.  Açılış törenine ilgi yoğun oldu.
 

 
Durak Mahallesi Debbağ Sokak No7/A Kentsel Dönüşüm TOKİ İlk ve Orta Öğretim Okulu karşısında Uşaklıları Hizmetine açılan Maydanoz Shoes Ayakkabı Mağazasının açılış kurdelesini mağaza sahibi Uşaklı Genç Kadın Girişimci Çiğdem Özşahin ve eşi Emrah Özşahin kesti. Açılış töreninde davetlilere çeşitli ikramlar hediye edildi.
 
 
 AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİMLER!
 
 
 Uşaklı Genç Kadın Girişimci Çiğdem Özşahin’in girişimleri ile açılan Maydanoz Shoes Ayakkabı mağazasında açılışa özel indirimler ürünler satılıyor. Sıcak yaz günleri olması nedeniyle Örgü Terlikler ve bir çok üründe açılışa özel indirimli olarak hizmet veriyor.
 
 
İNTERNET ÜZERİNDEN SATIŞ
 
 
 Maydanoz Shoes Ayakkabı Mağazasında Erkek, Bayan ve Çocuk ayakkabı, terlik, sandaletleri uygun fiyata alabiliyorsunuz. Ayrıca mağaza dışında internet üzerinden fırsat ürünleri ve uygun fiyata dilediğiniz seçtiğiniz ve tarzınıza uygun ayakkabı ve terlikleri alıp, evinize kadar gönderim sağlanıyor.
 
 
 
Maydanoz Shoes Ayakkabı Mağazasının İnstagram  hesabı maydanozshoes adresine girip tarzınıza uygun erkek, bayan ve çocuk ayakkabı ve terlik çeşitlerini indirimli olarak alışveriş yapabilirsiniz.
 
 
Bizde Uşak Haberler sitesi olarak Maydanoz Shoes Ayakkabı Mağazası  Uşaklı genç kadın girişimci Çiğdem Özşahin’e ailesine ve Uşaklılara  hayırlı uğurlu olmasını temenni eder, bol kazançlar dileriz.
 
 
MAYDANOZ SHOES AYAKKABICILIK MAĞAZASI
 
 
ADRES: Durak Mahallesi Debbağ Sokak No7/A Kentsel Dönüşüm TOKİ İlk ve Orta Öğretim Okulu karşısı
 
WHATSAPP İLETİŞİM NUMARASI: 0532 646 55 20
 
 
 
 
 
 
 
Kaynak: (UH) - www.usakhaberler.com Editör:
Etiketler: Maydanoz, Shoes, Ayakkabı, Mağazası, Uşaklıların, Hizmetine, Girdi!,
Yorumlar
Haber Yazılımı