HAYDİ TİM'i Göğem Göletinde Olta Balıkçılarını denetleyip bilgilendirdi
Haber
07 Kasım 2023 - Salı 21:55
 
HAYDİ TİM'i Göğem Göletinde Olta Balıkçılarını denetleyip bilgilendirdi
Uşak Haber Haberi
HAYDİ TİM'i Göğem Göletinde Olta Balıkçılarını denetleyip bilgilendirdi

UŞAK HABERLER - Uşak Jandarma HAYDİ Timi; Jandarma ve İl Tarım Müdürlüğü ekipleriyle birlikte GÖĞEM Göletinde olta balıkçılarına yönelik denetim ve bilgilendirme faaliyeti icra etti.
 
 
 
Uşak İl Jandarma Komutanlığı HAYDİ Timince; Göğem Göletinde  İl Jandarma Komutanlığı Asayiş ve Uşak İl Tarım Müdürlüğüne bağlı ekipleriyle olta balıkçılarına yönelik olarak denetim ve bilgilendirme çalışması yapıldı. Uşak’ta olta balıkçılarının yoğun olarak avlandıkları göletlerin başında gelen ve hafta sonları yoğun balıkçı akımına uğrayan Göğem Göletinde sabah saatlerinden itibaren başlayan bilgilendirme ve denetleme çalışmaları geç saatlere kadar devam etti.
 
 
Cumartesi günü; Gölette amatör olarak avlanan 44 şahsın denetlendiği çalışmada 6 şahsa 1380 Sayılı Su Ürünleri Kanununa aykırı olarak avcılık yapmaktan dolayı toplam 9.924 TL. idari para cezası uygulandı. Jandarma ve İl Tarım Müdürlüğü ekiplerince olta balıkçılarına, 5/2 Numaralı Amatör Amaçlı Su Ürünleri Avcılığının Düzenlenmesi Hakkındaki Tebliğ hükümleri konusunda bilgilendirmede bulunularak, amatör olta balıkçılarının yakaladıkları balıkların boy limiti ölçümleri yapıldı.
 
 
 
Kaynak: (UH) - www.usakhaberler.com Editör:
Etiketler: HAYDİ, TİM'i, Göğem, Göletinde, Olta, Balıkçılarını, denetleyip, bilgilendirdi,
Yorumlar
Haber Yazılımı